onsdag, mars 25, 2009

Skäms Alex Schulman!

Jag är ingen frekvent läsare av hans blogg, då vi inte har samma sorts humor. Dock kan jag förstå att de finns dem som uppskattar honom.

Han dyker med jämna mellanrum upp på Mix Megapol och då brukar även jag dra på mungiporna, för visst har han något innanför pannbenet.

Men idag! Nej, fy fasiken. Vissa saker är inte humor. Vissa saker skämtar man inte om. Det är bara tabu.

Vad hände undrar då den som inte lyssnade? Det började med ett snack om den engelska Big Brother deltagaren som avled i helgen, och snack om dödsrunor. Därefter kläckte någon ur sig (tror det var Timell) att han brukade titta på dödsannonserna för de jämnåriga. Säkert en egenhet han delar med många.

Då öppnar gode Schulman munnen och säger något i stil med "jag gillar att läsa dödsannonser om barn". Ursäkta, men hur man än försöker bortförklara det blir det bara jävligt fel. Framförallt om man till det lägger på det hysteriska garv som kommer därefter.

De övriga i studion verkade definitivt inte dela hans humor och tack&lov för det. Räcker så gott med en jubelidiot!

3 kommentarer:

Kimmi sa...

Jag har fruktansvärt svårt för att bestämma mig för om jag gillar Alex eller inte. Min inställning brukar i regel vara att det man inte kan skämta om kan man inte heller ta på allvar. Men skämt om avlidna barn är smaklöst. Kanske det snedtände helt enkelt. Att se en dödsruna över ett bortgånget barn väcker nog många känslor hos de flesta, dels en sorg över att livet kan vara så orättvist ibland, men även en nyfikenhet om vad som hände. Att någon på 95 går bort är inte samma "sensation". kanske var det det Alex försökte komma fram till, men så blev det tokigt... Ja, jag vet...jag vill se gott i alla... *suckar*

Kimmi sa...

PS. Och det hysteriska skrattet kan nog skyllas på osäkerhet... Han är nog en liten pojke i en stor mans kropp den där Alex...

Batbut sa...

Kimmi, jag delar Din ambivalens till vad jag tycker om Alex. Men just i det här fallet... vuxna människor och skrattet i studion var inte trevligt. Gry t o m sa "jag tar min hand ifrån de senaste minutrarna"