tisdag, mars 10, 2009

Stoppa världen...

Fy attans så det snurrar på nu. Eller så är det jag som fortfarande är lite klen. Försöker hålla sjuttioelva bollar i luften, men de far både hit och dit. Ibland får jag bara acceptera att min högsta nivå inte är så hög just nu. Å andra sidan är inte min lägsta nivå speciellt låg, så jag får nöja mig som det är.

Svammel som vanligt, I know.

Trollfars business har börjat snurra på bra, vilket är otroligt skönt ur flera aspekter och jag hoppas på sikt att kunna dra ned på mina egna åtaganden. Sätta fart på den där drömmen jag har och vars konturer syns i en nära framtid. Törs inte riktigt skriva mer om det just nu, men inom en vecka eller två så bör papper vara skrivna. Då kommer jag lätta på förlåten.

Dagen idag har varit precis som vädret, turbolent och opålitligt. Det har varit samtal med Mellantrollets lärare, då en nyanländ liten herre har fått ett horn i sidan till Mellantrollet. Det började som en stilla liten konflikt som nu blossat upp till ren förföljelse, med fula ord och handgripligheter. Allt påhejat av hennes tidigare mobbare. Och jag blir så jävla trött rent ut sagt! De har den här veckan på sig att hitta en acceptabel lösning, sedan anmäler vi till skolverket. Och då kommer vi ta det från scratch.

Lilltrollet kämpar på, men det är inte helt lätt. Det finns ett stort orosmoln i den klassen, en liten dam som inte får den uppmärksamhet hon behöver. Självklart skaffar hon sig den då, om än på felaktigt sätt. Tyvärr (eller kanske det är bra om än jobbigt) så är Lilltrollet fostrad till att säga ifrån när saker inte är okej, varför Lilltrollet då hamnar i skottsektorn för den här tjejen konstant. Även här är det dagliga samtal som tar på krafterna.

Morfar har fysiska problem, som gör att sjukhusbesök behövs sena kvällar. Och det är inte alltid så lätt att få ihop när det är några mil emellan. Men det löser sig, kräver dock en del logistik som - surprise surprise - jag får ansvaret för.


Och så är mina kunder krångliga såtillvida att det händer "extra" saker mest hela tiden. Och så blir jag jagad av nya kunder som inte tar nej som ett svar....

Världsliga problem och allt går att lösa, men jag har lite svårt att få tiden att räcka till. Men what the heck, jag håller tungan rätt i mun och låter bli att stressa upp mig. Jag hinner det jag hinner. Och det får vara gott nog!

Sov gott för det tänker jag göra nu

2 kommentarer:

Kimmi sa...

Det är verkligen inte kul när jorden snurrar så fort att man bara vill kliva av en stund. men, som vi vet är det bara att hålla lita hårdare tag och hänga med. Tids nog saktar det väl ner...
Tänker på dig. FÖRSÖK att sålla. Finns det inget du kan lägga åt sidan ett tag så du kan göra klart något annat så att antalet projekt minskar?
Kramen.

Batbut sa...

Kimmi, jag gör som jag brukar - stänger av och sätter mig framför datorn, spelar monotona spel och stänger av huvudet