lördag, juli 30, 2005

Checklista

Vojne vojne, det är mycket nu. Fick expertråd från allas vår flärdfulla guld madame att när det är mycket så skriver man "to do" lista. Såsom varande president (självutnämnd) har jag en hel del på min aktivitetslista.

1. Möte med Sir Bob Geldoff med syfte att utrota världssvälten. Införa en världslag som innebär att alla länder med överkonsumtion betalar "straffpengar" till uländer som kompensation.

2. Möte med världens terrorister för att få till ett avslut på de här dumheterna. Utröna vad de egentligen vill för att blåsa av kriget. Är det ex.vis en sann muslim stat så fixar vi det. Skapar en ny världsdel, där de kan fixa och dona som de vill. Imigrationen dit är frivillig.

3. Möte med Tony och George, för att få dem att sluta kivas med omvärlden. Eventuellt stävja deras krigslust med ett Risk spel.

4. Möte med världens diktatorer och smiska dem på fingrarna. Fungerar inte det låser jag in dem på vatten och bröd tills de tagit sitt förnuft till fånga.

5. Möte med all världens chefredaktörer för modemagasin och liknande. Nya riktlinjer för hur modeller får se ut; frodiga, välmående damer med både rondör och rynkor är nya given. Passar inte det inför jag censur.

6. Middag med alla mångmiljonärer och miljardärer. Kuverten kostar 1 miljon styck, närvaron obligatorisk och pengarna används till världens barn. Straffet för "non show" är konfiskering av hela förmögenheten.

7. Lite middagsvila där jag har videokonferens med världens pop stars. Nästa välgörenhetsprojekt ska ägnas åt barnens framtid. Alla barn ska få gå i skola i minst 9 år. Barnarbete ska utrotas.

Efter en dags hårt arbete unnar jag mig en lång och rofylld sömn. Säger sedan som Scarlet O'Hara:

Tomorrow's anoter day!

12 kommentarer:

Ilva sa...

Du arbetar ALLDELES for mycket. Snalla battis, har du fatt codeword fran det dar stallet via mail? Forlat att jag tjatar men det finns TRE 'nivaer, du ger dem din adress och ett kodname (sm8batbut) sa skickar de dig ett HEMLIGT codeword. Och det ar det jag vill veta-har de skickat det till dig eller?

Theron o familj sa...

Behöver du hjälp eller? Kan tänka mig punkt: 4,5,6 och ja, för all del, 7:an också..

Vi på Kantarellen sa...

Mamma mu! Nu ska inte du sno åt dig alla gó bitarna. Jag vill också vara med.

Theron o familj sa...

Mamselamsen! Vi delar!

Batbut sa...

Vi kör ihop! Tillsammans är vi starka eller hur det nu var. Ilva, jag ilar mailen och kollar. Man får inte glömma bort att jag före frisörskans guldålder faktiskt var blondin

Ilva sa...

KOLLA DIN MAIL!!

Batbut sa...

Ilva, I do so! Men skrik inte *s*

Batbut sa...

kolla igen!!!!!!! snabbt innan jag maste laga mat!!

Batbut sa...

ilva, hur kan Du vara inloggad som batbut? *S*

Bloggblad sa...

Jäklar vilken upptagen dam vi har att göra med!

The Female Dinousaur sa...

Låter lysande. Count me in!

Batbut sa...

Skönt då är vi ett bra team att börja med!