måndag, juli 25, 2005

Onödigt vetande

Ser just reprisen på Allsång på Skansen, och inser att jag inte står ut med Christer Sjögren. Är jag en dålig människa då? Läste en gång för hundra år sedan att kvinnor brukade sticka tröjor och skicka till honom. Why? Om jag blev förtjust i en karl så skulle jag nog satsa på förförelse med skumpa och rysk kaviar och inte hemstickat.

Lite lycklig är jag, vann först 5:- på en lott. Gör mig inte direkt rik, men alltid kul att vinna. Tog en till och vann en ny lott. Då sätter jag den, 500:-! Känns lite bra faktiskt, så mina nyinköpta ceriserosa gummistövlar blev gratis.

Inser just att jag är äldre än både Lotta Engberg och Elisabeth Andreassen, men jag ser fasiken inte alls lika tantig ut. Ha! Fast jag kan garantera att de klår mig i sång med hästlängder. Senast jag sjöng högt kom grannen in och klagade. Bussiga klubben!

Smart att ha kraftig pollenallergi och köpa sommarhus med gräsmattan hubert. Hade jag varit klokare (och rikare) hade jag satsat på Stockholms skärgård. Får nog satsa på lite fler lotter så kanske det löser sig *s*.

Nu ska tant batbut gå och lägga sig!

5 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Rent tekniskt sjunger Christer Sjögren bra. Sjunger med magen och så. Att han sen är rätt sliskig förtar helt det förstnämnda. Blörk!

Ilva sa...

ja du Batbut, visst ar det val trevligt att se de dar som man vet ar YNGRE an man sjalv och inse att man aldras battre...valdigt ynkligt av mig men det varmer min sjal sa otroligt!!

The Female Dinousaur sa...

Grattis till vinsten! 500 bupp är faktiskt inte helt illa.
Håller med dig om Chrille S; slempropp. Tant Lotta och Tant Elisabeth har väl mer eller mindre alltid varit tanter, så länge jag kan minnas? *fniss*

Batbut sa...

Återigen inser jag att det finns likasinnade. Skönt, jag är inget unikum *s*.

Bloggblad sa...

Jag tycker inte ens att han sjunger bra...

Kul att det finns fler, just det. Jag intalar mig att jag varken är utseende- eller åldersfixerad, men ser jag en kvinna i min ålder som ser mycket äldre ut, blir jag glad. Skadeglad? Helst ska dom vara lite fetare också...

Men- scchhhhh - jag predikar alltid att sånt inte har nån betydelse... "det är insidan som räknas..."