söndag, juli 03, 2005

Kritik efterlyses!

Jag efterlyser feedback och kommentarer, inte bara om vad jag skriver utan även om hur jag skriver. Jag skriver alltid spontant, låter texten komma när jag lägger fingrarna på tangenterna och läser aldrig igenom det jag skrivit. Märks det? Kom igen, bomba mig med kritik - jag vill utvecklas, hitta min nisch i mitt skrivande. Hjälp mig och jag kommer vara er evigt tacksamma.

7 kommentarer:

Bloggblad sa...

Whoopps! Och rakt in ramlar en riktig språkpolis... Du vet inte vad du ber om...
Jag blir jättenyfiken förstås och tar fram rödpennan... Full fart mot Batbuts bloggar!

Bloggblad sa...

Hörru, du får klart godkänt! Jag kommer att återkomma.

F.ö. har jag också märkeskläder. Mina nya kommer från ett ställe där jag brukar köpa, det heter "Tvättråd" - i alla fall står det så på lappen.

The Female Dinousaur sa...

Jag skrev just en kommentar i ditt förra inlägg ("Farväl!) om ditt skrivande. Personlig, utlämnande och gripande. I övrigt tycker jag att dina texter känns just precis så spontana som du säger att dom är. Vilket gör dom extra intressanta.

Theron o familj sa...

Bomba dig med kritik? Snarare tvärtom!

Vi på Kantarellen sa...

*fnissar* Jag lovar...jag har ju blivit utsedd till "språk-fascist"

Batbut sa...

Tack! Jag väntar med tacksamhet, vill verkligen veta. I dagliga livet är jag tyvärr lite väl offensiv och skrämmer folk, så ingen törs riktigt kritisera mig. Vilket jag behöver!
Tack för berömmet, och Biggis - jag är glad att jag lyckas förmedla känslor, så att även andra blir gripna. Blogblad - äntligen hajar jag vad de däringa lapparna är till. Om det står 60 - är de extra fina då? Mamma Mu - tackar och bugar. Mamselemamsen - you are one of a kind *s*

Vi på Kantarellen sa...

Mamselamsen kan skrämmas en del också. Jag har åsikter om allt.... försöker hålla igen lite här på bloggen. Men jag har förbannat svårt för korkade människor, och lyckas inte alltid att hålla tyst om det.