tisdag, juli 26, 2005

Kan själv!

Fast tydligen inte! Jag får snart frispel. Tycker att jag kan läsa och förstå instruktioner hyffsat, men tydligen inte. Nu är jag sur som ättika!

Här pysslar, fnular och duttlar jag för att få till min lilla hemsida. Piffa upp den, besöksräknare, länkar och gästbok. Gogglar runt och hittar bra saker. Går in i Temp. och skriver in det på lämpligt ställe.

Voila tycker man då. Istället Kattpiss! Inget finns, inget händer. Borta!

Nu dritter jag i det här och tar en nikotinkick istället. Kanske jag törs ge mig på det igen.

Fråga stortrollet är absolut ingen idé. I den här skogen är det jag som är tekniker *s*

6 kommentarer:

Ilva sa...

kan upplysa dig att nar din blog laddades ner sa hann jag se nat om att skriva i din gastbok sa du har val bara klistrat in den texten pa fel stalle... det ar ett rent helvete att fixa sant dar, satter ett ENORMT hopp till min bror som jag skall tvinga ner vid datorn nar jag kommer upp till Sverige snart, han jobbar med sant o skall fa hjalpa mig att lagga upp kategorier mm., hoppas at det gar. fan va d det skall bli fint sitter jag har o tror innan det dystra verkligheten tranger sig pa o jag kommer att fa inse att allt kommer att fortsatta som innan....

Vi på Kantarellen sa...

Du är inte ensam....jag vet!

Ilva sa...

Batbut-pingar du inte pa nyligen?
http://nyligen.se/
da far du ju fler besok. Har inte sett dig dar men du kanske gor det anda...

Ilva sa...

o den har gangen sag jag aven siffran 10 sa det maste val vara nan besokssiffra....det galler att vara snabb!

Batbut sa...

graaaaaaaaaa, jag ger upp för nu iaf. Ilva, testade din länk, så får vi se om jag lyckas med den tekniken *s*. Jag är inte så lyckosam idag...*s* (se mitt senaste inlägg. Och var lyckas Du se siffran 10?

Ilva sa...

innan sjalva bloggsidan laddas ner sa kan man ha turen ha se gastboksinviten o ett nummer bredvid. Den dar som jag fick fran Mamselamsen (raknaren alltsa) visar manga fler besokare och syns inte pa sjalva bloggen. Jag undrar sa varfor det blir fler dar, forsoker halla koll pa morgonen innan det blir for mycket o krangligt o har sett att nagra har slunkit forbi kontrollen pa susnet men inte SA manga, men det kanns ju battre med fler besokare eller hur, vi far val soka ett gyllene medeltal!