lördag, november 11, 2006

Min alldeles egna dag!

Igår hade jag en ego dag och det var inte alls dumt. Tror jag ska unna mig lite fler sådana framöver. Även om det blir lite dyrt...... Dels i utebliven fakturering och dels i ren konsumtion. Men what the heck, det är det värt!

Kan väl säga att det gick en och annar krona igår. På vad då kan vän av ordning undra. Svaret är shopping! Major, serious heavy shopping. Jag är väldigt duktig på det, en ren naturtalang måste jag säga. Undra om det går att göra karriär på något sådant.

Nu kommer väl er följdfråga per automatik, shoppat vad då? Och så tror ni jag ska rapportera om snitsiga små outfits, höga klackar och annat flärdfullt. Men icke sa Nicke - bättre upp!

Jag har shoppat bulls eye glas! Och en borr. Och lite confetti. Och annat smått och gott. Visst låter det läckert? Det är faktiskt bättre än sex. Iaf i mina ögon.

Att låta mig shoppa loss i en glas- och keramikverkstad får mig att dreggla värre än värsta blodhund. Och det gjorde jag igår. Båda alltså. Dregglade och shoppade loss. Många halssmycken lär det bli. Och skålar. Och fat. Nästa steg är att starta en webb shop och hoppas det finns några intressenter out there. Beställningar mottages tacksamt *s*.

Gårdagen avslutades med tjejmys med lilltrollet med tillhörande kamrat, vars mamma är tillika min kamrat. Och fusingkollega. Gäller förena nytta med nöje. Nice hade vi, enda kruxet var att lilltrollet lyckades totalt röra ihop dygnets timmar. Klockan 01.00 var hon vaken och ville äta frukost. Klockan 03.00 vaknade hon igen och skulle leka. Två timmar senare tyckte hon det var dags för morgon TV. M a o har vi ett trött gammalt troll här idag. Och ett mycket trött litet troll. Får man lägga sig före Bolibompa en lördagskväll?

2 kommentarer:

... sa...

Jag vågar mig på att gissa att det kliar tusan i fingrarna att få testa de nya prylarna! :-D

Batbut sa...

Skojar Du? Funderar på att flytta in i ateljen en vecka eller två...*S*