torsdag, november 02, 2006

Skrytblogg!




Eftersom jag skröt lite (läs mycket) om min produktivitet med stickorna i veckan, kan det vara på sin plats att visa upp lite bildbevis. Dock kan man starkt ifrågasätta min kompetens som fotograf..... I know! Kan väl även säga att rent layoutmässigt lämnar detta en del att önska... bilderna hamnade liksom lite här och där

15 kommentarer:

qi sa...

Gillar den rödaste väldigt mycket! Sjal/halsduk?

qi sa...

Den med blått i är också väldigt snygg ser jag när jag förstorar den, det blå är liksom lysande!

The Female Dinousaur sa...

Finfina prylar! Gillar schalen, den ser ut att passa dig. Allt är ju dessutom mycket anpassat till rådande klimat!

Anonym sa...

Tänk om jag också kunde... Vad duktig du är. :)

Och det kan väl behövas nu, i det svenska fina vädret. ;)

Humlan sa...

Du kan fortsätta skryta, de är fina!

Bloggblad sa...

Den röda halsduken ser häftig ut.

Konstigt att flera inte kan sticka, har de tagit bort det ur textilslöjden??? Vi fick tvångslära oss i femman. Jag hatade det på den tiden, men är ganska tacksam nu.

Monica med yffen sa...

Vad duktig du är! Jag kan bara sticka framåt... och bakåt ibland.

PGW sa...

Bloggblad, vi är nog fler som kanske har lärt oss att sticka men inte tycker det är så kul. Jag skulle gärna hitta på egna mönster och så, men det är det där gnetandet 110 maskor åt det hållet 110 maskor åt andra hållet och så har plagget blivit en halv centimeter längre. Gäsp. Jag kan möjligen sticka små saker. Men jag har länge funderat seriöst på en stickmaskin, då skulle här minsann stickas!

Bambi sa...

Men va duktig du är! Trodde inte du hade tålamod, att sitta still så länge ;-))

Mette sa...

Oh! Det blå! Är det en tröja? Den ser ju superfin ut! Påminner lite om en tjock tröja jag har. Det är samma svart och blå. Fast det blå är ljusare. Den är också stickad. Jag köpte den för ett par år sedan i Landskrona på rea för 100 spänn. Rena kapet.

Anonym sa...

Helt klart tycker jag den röda ser dundergosig ut!

Tankevågor sa...

Vad du är duktig! Jag beundrar människor som kan sticka. Jag kan rakt fram, inte svänga och absolut inte sticka bakåt som Monica kan.

Bloggblad sa...

Hehe. Jag KAN nog egentligen åt alla håll, men min stora lättja förbjuder mig allt som inte är raka stycken. Det blir enbart ponchos, boor och handledsvärmare. I roliga fluffiga garner kan man bara köra räta och titta på teve under tiden. Mäta och räkna - inte min grej.

Vi på Kantarellen sa...

Jösses människa... hur hinner/orkar du?

Batbut sa...

Tack för alla muntra tillrop på min egotripp!
Den röda är en halsduk i ett väldigt speciellt garn. Hinner och orkar gör jag, all form av pyssel är avkoppling och terapi för mig. Och så sticker jag ex.vis samtidigt som jag läser, tittar på TV eller annat. Det är också ett sätt för mig att kunna sitta still....