fredag, november 03, 2006

Rapytt

Idag var en sådan där dag när hjärnan gick på högvarv och ändå fick jag inget ur händerna. Att få överta kunder är iofs roligt, men oftast sker det när föregångaren har misslyckats och allt är en röra. Att försöka reda ut det är inte alltid det lättaste.

I de stunderna är jag totalberedd på att sadla om, öppna glasskiosk och enbart sälja vanilj eller chockladglass. Bara en storlek och 1 pris. Enkelt att hålla reda på!

Jag är den där sorten som hatar att gå hem när skrivbordet är fullt med högar och frågetecken kvarstår, visserligen några färre än i morse men ändock..... Tror nog jag får jobba lite mer på det där med ambitionsnivån.

En soft halloweenmiddag med trollfamiljens bästisar, där trollbarnen fick en sockerkick utan dess like och trollpapporna doppade nosen i whiskeyflaskan. Trollmammorna gluttade på idol, höra gick inte då både stora och små troll hade svårt att hålla sig lugna.

På stickningsfronten har kvällen resulterat i ett nästintill färdigt bakstycke, sedan knäckte högerarmen. Istället för tennisarmbåge har jag fått stickaxel (om det nu finns något sådant?). Så nu ska jag krypa till kojs. Har redan slitit ut Mr Rebus, han tog fort slut så nu tror jag det får bli Mr Rankin som får förnöja min afton.

Och med dessa ord lämnar jag er åt ert öde, önskar eder alla en god sömn utan maror.

Tingeling!

ps: ni har väl inte glömt.... en handstickad rattmuff i valfri färg! Blir Du nr 50' - hojta till!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har lyckats få virkaxel, så stickaxel borde inte vara nån större omöjlighet ;o)

PGW sa...

Stickaxel finns! Det var det som stoppade min mamma från all vidare stickning. Dystert för henne som älskade att sticka och dystert för alla oss som fick så många fina tröjor förut! Så var försiktig med stickandet, avbryt för lite spontangymping ibland, jaga närmaste troll eller så.

Mette sa...

Började du sticka när du slutade att röka? Jag har funderat på om jag skule köra det nämligen. Då kanske jag lär mig sticka på kuppen... normala saker ... utan stora hål ...

Batbut sa...

Tess, ska försöka undvika det.
PGW, det är nog ingen fara - jag är periodare *s*
Mette, faktiskt inte. Har alltid stickat men som jag skrev ovan - är periodare så det blir en sejour på 2-3 månader varje år. Sedan hittar jag på något nytt...