fredag, april 13, 2007

Diplomdags!

Inte riktigt... men snart så. Lär väl inte få MVG efter de här 2 veckornas träningsläger. Hajar ni, 2 attans veckor. Det är hur länge som helst. En hel massa debiterbara timmar. Törs inte räkna efter. Men det var inte det jag skulle komma till, examen var det. Känns som om pencillinet äntligen börjar bita, så hoppet finns.

Idag kröp det sådant i kroppen på mig att jag var bara tvungen (jo det var jag faktiskt!) att tvätta fönster! Det var väl inte direkt vad jag behövde.... Innan dess var jag och de små trollen ute i solen, satt på uteservering och delade på en pizza. Dock fick jag sitta vid eget bord, om det nu var för att de skämdes för trollmor eller för att de ville leka vuxna låter jag vara osagt. Nöjer mig med att konstatera faktum.

Just nu sitter jag och försöker blogga, mellantrollet ligger i sängen och ska sova. Men hon pratar konstant... Undrar vad hon ärvt det från? Måste vara trollfar! Jag är tyst, timid och försynt. Absolut!

Funderar även på om jag ska börja uppskatta mig själv lite mer, börja med att "klä upp mig" istället för att "klä ned mig". Jag kanske skulle tycka om att ha någon annan färg än svart, vitt och beiget. Ibland piffar jag iofs till det med lite rosa. Men det är ytterst sällan.

Inser just nu att detta är svammel på otroligt mysko nivå, jag tror jag lägger ned och önskar er en god natt istället! Nu kommer jag mysa lite med Link, en liten men naggande god herre även om han gör mig vansinnig!

Sleep tight

7 kommentarer:

Anonym sa...

Aja baja inget Zelda när man ska sova! Det är väl inte som så att Batbut har blivit fast i spelträsket ;-)

Cornelia sa...

Jag har blivit riktigt bra på att vara sjuk nu. Men idag känner jag mej frisk. första omgången blev 4 veckor, denna bara en verkar det som.

Det är bara att finna sig i sitt öde och läsa allt vad man orkar.

Ankan sa...

Link och Mario - de bästa herrar som finns.
Det där med att klä upp sig skulle jag kanske prova oxå för att boosta självförtroendet.

... sa...

Jag älskar ditt svammel på mysko nivå faktiskt! Skönt att du klarade av fönstertvätten utan några allvarligare incidenter!

Anonym sa...

Jag var i Sverige över påsk, och fick med mig en förkylning i mördarmått hem.
Jag har inte varit så här ynklig på... på... Ja, på flera dar iaf! ;)

Anonym sa...

Nu ska du få något att fundera på medan du blir frisk! Du har blivit ansluten till LÄNKTÅGET! Kolla hos mig så fattar du! *kram*

Maggisen sa...

Köp en röd, riktigt röd tröja (för klänning är kanske för mycket än?) och bestäm dej för att använda den så ofta som möjligt. Det finns så många olika rödröda nyanser så nån borde du klä i *ler* Själv klär jag mej ofta i rött när jag känner mej nere, och det hjälper faktiskt *ler*