lördag, april 14, 2007

Ester, vi är här nu!

Om nu någon mot förmodan har saknat mig denna lördag den 14 april i nådens år 2007, så kan jag meddela att lekt människa. Börjar ha ett litet hopp om att jag snart kommer galoppera fram på mina gasellben igen. Om nu gaseller galopperar?

Gasellben kanske vän av ordning undrar och det gör iofs jag också. De är inte direkt av sprinterhastighet och inte helg vältränade, men långa iofs. Äsch, shit la mere - det lät bra. Jag har gasellben, punkt slut. Min blogg = jag bestämmer och vill jag ha gasellben så har jag det.

Nu har jag nattat alla pollenangripna och förkylda troll enligt ett noga uträknat mönster:
- lilltroll & mellantroll är placerade i föräldrasängen med en låååååååång DVD film
- trollfar har parkerats i soffan framför den sista (?) slutspelsmatchen (heja Linköping!)

Och vad gör då trollmor? Samvetet säger att jag borde titta på högarna som kastat sina onda blickar på mig hela veckan, men jag står karaktärsfast emot. Jag funderar på att ta en dust med Link igen, för att sedan tortera mitt taskiga självförtroende med att få stryk i Alfapet (on line) och sedan avrunda med att läsa lite om Busters Öron. Alla mina karlar har jag redan slitit ut; Rankin sover sött, Robinson likaså, Booth var en kort men intensiv historia och Herr Larson ska vi inte tala om. Vips sa det så var han avklarad (vecka 22 kommer 3:an.. och den är beställd).

Och med detta har trollmor återigen slagit till med ett svamligt, intensägande inlägg från Trollskogen. En hel massa ord och onödig information när det enda jag egentligen ville säga var:

Jag börjar bli frisk nu!

2 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Helt enkelt läge att tillönska damen en angenäm dygnsvila!!!! Det blir sommar i morrn igen, tror jag!

Tankevågor sa...

Trean är beställd här också.