torsdag, september 06, 2007

Men va f......n?

Jag som sköter mig så eminent. Ickerökare, klämmer ett stort glas C vitaminer var dag, är ute i friska luften. Äter (oftast) frukost, lunch och middag var dag. Svär inte i kyrkan, reser på mig för äldre, skrämmer inte barn. Tuggar med stängd mun och har aldrig hatt inomhus. Inga vita skor på hösten och aldrig knästrumpor i nylon! Ni ser, ett fulländat exemplar av god människa och så drabbas jag av detta!

Förkylning. Igen. Bara 3:e gången sedan "sommaren" tog slut. Hur ska detta sluta? Det har ju inte ens blivit kallt.... Nästa vecka bara måste jag vara pigg och fräsch som en nyponros. Det är bara till att ta fram silvertejpen igen. Strama upp och strama åt, ansiktet klär jag in i glad-pac och målar en snygg tjej på. Eller kanske printar ut en fin liten bild på Greta Garbo och sätter dit. Värre är med hur jag fixar rösten? Får nog bli en högtryckstvätt med honungsvatten. Nu kryper jag till kojs igen. Ska inte sova mig snygg den här gången, jag nöjer mig med att sova mig frisk!


ps: förmodligen har det drabbat mig som en följd av att jag "skojade" med en vän igår (fast det var egentligen mest elakt. Fy skäms på mig!)

5 kommentarer:

The Pale Green Woman sa...

Var det DU som kommenterade Biggis milda solbränna??

Biggis sa...

Sedär - somliga straffar gud me'samma!

Tess sa...

Amatördoktorn rekommenderar: Friggs Echinaceae brustabletter på rör. Finns på de allra flesta hälsokosthyllor i matvarubutikerna (iaf större butiker). Smakar bäver tills man vant sig, men det är det värt, för de hjälper verkligen!

Krya på dig nu!

Malin sa...

Hej! Shorty_girl_666@hotmail.com
är min hotmail om du vill tipsa mig om en blogg. :)

Tack för du kikade in på min blogg.

Mvh Malin (Inspiration&design)

Humlan sa...

Instämmer helt med Tess!
Krya på dig!