fredag, december 23, 2005

Ur led är tiden

och så är jag med. Inte kom jag i säng tidigt igår inte. Nopi. Här hittades lite trasiga kläder att sy ihop, snubblade över ett kanonroligt dataspel och sedan skulle jag läsa en liten skvätt.

Vet inte hur ni tycker, men 128 sidor är ingen liten skvätt. Inte ens för mig. Men jag kan klart rekommendera "Män som hatar kvinnor" av Stieg Larsson. Såsom deckartok kan jag säga KANON!

M a o missade jag större delen av min skönhetssömn. Å andra sidan är det rätt kört vid det här laget *s*. Lilltrollet tassar in klockan 06.00 och charmar mig ur sängen. För vem kan motstå "mamma, jag längtar efter Dig" innan hjärnan kommit igång?

Sitter med vindtyriga ögon i soffan och försöker hålla mig vaken, läsandes Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin. Lyckas hålla mig till 07.30 då stortrollet haltar in, då kan jag gå in och vila en liten stund.

Hallå! En liten stund var det. Jag vaknar med ett ryck klockan 12.32!

Och inte var jag ett dugg vackrare än klockan 06.00 imorse *s*

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror du är jättevacker efter den tuppluren. Kanske du inte ser det själv. Fråga stortrollet!

anna sa...

sov lika länge som jag alltså....men jag ahde ingen paus så tidigt på morgonen.....men jag känner mig vacker, så det är nog du med!

Anonym sa...

God Jul battisbuttis !
*kramis* tanten i norr

Anonym sa...

En riktigt god jul till dig och familjen vill jag önska!!!

Anonym sa...

Visst var boken fantastisk
Har haft en fruktansvärd snorig och halvfebrig jul så när jag vaknade klockan 3 på julnatten och var klarvaken så tog jag dom sista 250 sidorna - och 3 timmar var bara borta...tror inte ens jag hostade under tiden...

Batbut sa...

Boken var helt suverän! Nu väntar jag på 2:an och 3:an.