fredag, juni 17, 2005

Gubbsjuka!

Fan vad jag är patetisk! Var på lunch idag med några kunder, herrar i "sina bästa år" vilket innebär att de numera bär sin pondus kring midjan... Hur som, sitter på uteservering och har det nice. Enbart ett stort störningsmoment... så fort en tjej under 25 går förbi så kommenteras det. Ganska slippriga kommentarer som gubbsen motiverar med "det är ett tecken på att vi fortfarande är med". Som om dessa små flickor (oftast var de inte mer än 15-16) skulle vilja ha något med dessa herrar att göra.
Om jag som enbart är yssepysse yngre än gubbsen skulle spanat och kommenterat småpojkar på samma sätt skulle jag förmodligen blivit inlåst och försatt med tvångströja!
Men vad som gör mig mest förbannad är min egen flathet! Att inte säga något eller kommentera att jag inte tycker man kommenterar tjejer på det sättet. Kund eller inte - fuck the money! Sorry tjejer, men denna tant svek er idag - nästa gång ska jag fasiken inte göra det!

2 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Jag tror att de försöker övertyga sig själva att de inte är ute ur leken. Patetiskt!!!
Jag....jag tittar inte på nån goding under trettio. =)

Batbut sa...

måste så vara.. tror jag nästa gång ska kontra med att kommentera alla män under gubbsens ålder, med trånande, liderliga kommentarer. Blinka vilt och slicka mig liderligt runt munnen - så får de se hur kul det är *s*