torsdag, september 14, 2006

Ännu mer upp.....

Eller hur man nu ska se det. För sju trappor är väl ganska högt upp? Det är iaf otroligt många när man måste upp för dem. MED matkassar. OCH två troll. Som visserligen går, men pratar konstant. Och förväntar sig svar. Jag kommer få kondition på kuppen!

Tror det var overkill att träna i måndags, för jag tränar varje dag numera. Vår hiss har sagt tack och godnatt, satt sig själv "on hold" vilket innebär att appostlahästarna får slita extra mycket.

Ska det fortsätta på det här viset lär jag bli av med hängrumpan på nolltid! Typiskt, nu när bikinisäsongen är slut. Å andra sidan kan jag ju alltid ha mamelucker under bikinin. Undra vad kunderna skulle säga då? Jag kanske lanserar ett nytt mode.....

7 kommentarer:

Monica med yffen sa...

Ta en dörr längre ner i trappan istället. Så tänkte jag en gång (i Sthlm faktiskt) när det aldrig var slut på trapporna och jag var på väg högst upp. Så lätt det vore att välja en annan dörr och en annan lägenhet...

The Female Dinousaur sa...

Undrar om världen är redo för ytterligare ett nytt Batbut-mode? Räckte det inte med dykardräkten och silvertejpen... :-)

Bambi sa...

Boka in en liten höstsemester, där bikini ingår! Tror dina kunder kan bli liite förvånade, om du lanserar denna nya trend ;-))

Bloggblad sa...

Det låter gott att det är på rätt väg. Själv önskar jag att livet vore en enda lång raksträcka. jag skulle älska att bli lite lagom uttråkad. Här hemma händer det så mycket upp- och ner att jag knappt hänger med. Så jag drömmer om en lång, tråkig och långtråkig höst... så jag hinner med.

Anonym sa...

Du är bäst! 7 våningar!
Jag lat bara 7 trappsteg till ytterdörren...

Mette sa...

Oh så många våningar... hm... ja, jag bor på 4e utan hiss. Min fatsighetsskötare vill inte komma hit för han pallar inte gå i trapporna. Helt otroligt.

Har ingen hiss heller.

Nu är jag tillbaka lite i Bloggvärlden... men har feber och bihåleinflammation... så det är synd om mig, heheheh.

Batbut sa...

Monica, funderade på hotell faktiskt..*s*
Biggis, tror Du världen någonsin blir redo för batbut?
Mette, många våningar är det.... och Du, det är jättesynd om Dig. Mer än mig faktiskt *s*
Bambi, semester! Ja, husmorssemester. Har man bikini i Göteborg så här års?
Bloggis, det är lika illa här. Händer massor, och har hur mkt jobb som helst så egentligen finns inte utrymme att deppa....
AnneMaj, jag gillar Ditt odelade stöd! Du är så skön så det finns inte