torsdag, juli 19, 2007

Men oj då.....

Det var ju en hel massa dagar sedan jag gjorde ett inlägg. What has happened???? För att tygla er stora nyfikenhet så är svaret nej, jag har inte badat sedan sist. Jag har ju för sjuttsingen redan konsumerat 50% av årets badkvot. Nu blir det ransonering så att jag klarar mig hela sommaren lång.

Idag var det en mindre trevlig syn som mötte mig när jag borstade tänderna. En anka! Eller iaf en ankmun! Botox tänker då vän av ordning, en riktigt saftig injektion och PANG så ser jag ut som värsta ankan. Och inte Kajsa Anka då utan snarare Arne Anka. Men inte heller här är ni rätt ute, ingen botox inte. Och det är inte Trollfar som lekt Rocky heller. Jag har inte heller brukat våld på mig själv, krockat med några vilda ungbjörkar härute i Trollskogen.

Nej då, sanningen är så trivialt enkelt som att jag får munsår. Av förkylning. Men hallå, jag är inte förkyld! Och av solen. Tillåt mig skratta, jag upprepar; av solen! Och hur skulle det gå till? Solen har lyst med sin frånvaro och ändå kommer detta förbenade gillsel krypandes. Vaknar ochh det känns som om jag blivit invaderad av myror i ansiktet. Det river, kliar och svider. Och som extra bonus ser jag alltså ut som en botoxberoende Arne Anka!

Way to go girl, nu går jag och gömmer mig bakom en stor sten! Jag hör av mig när jag krälat fram igen

3 kommentarer:

Humlan sa...

Du ser! Du tål uppenbarligen inte att bada.. fast det tog lite tid innan kroppen hade hittat tillräckligt med små munsårsskapare för att kunna bilda en hel anknäbb, därav den sena reaktionen.
Krya på dig och kräla fram snart!

Anonym sa...

Be din husläkare skriva ut Valtrex, funkar jättebra på Herpes-munsår som är det du har låter det som. Man tar en morgon o kväll i 5 dagar om man har ett elakt munsår, det läker ut dubbelt så fort som annars och så håller de sig borta länge. Om man känner att ett är på gång men knappt brytit ut kan det räcka med 1 eller 2 tabletter för att det ska vända tillbaka.

Anonym sa...

Prova munsårssalvorna på apoteket. Anti eller Aciklovir. Samma som man skriver ut på recept fast dessa är receptfria.Jag tycker de funkar bra."Morskan"