tisdag, december 11, 2007

Legoarbete i Trollskogen

Okej, visst var det en gentil idé av mig att göra glassmycken med sjuttioelva kids. Och det gick bra vilket jag tidigare rapporterat om. Vad jag dock förträngde var att dessa sjuttioelvatrehundratusentolv smycken även ska göras iordning....

Dvs brännas (inget större problem), tvättas, slipas, tvättas igen och sedan ska ring/hänge etc klistras fast. Med två kompontentslim. Som sitter som berg. Detta är nu gjort. Detta tog en sjudjävla tid. Detta var otroligt meckigt. För det var ju inte bara att smeta på och lägga på hög.

Nej då, först var jag tvungen att sortera vem som gjort vad, då alla kids fick göra 3 saker var. Som jag noga märkte med ugnssäker penna (finns det sådana eller har jag gjort en ny uppfinning?). Dock när man slipar dem så försvinner ju namnet.... Så då var det till att skriva pappersark med namn på, hitta respektive persons 3 alster och lägga dem på därtill avsett papper. Och se till att de hamnade där igen efter limningen.

Puh.... inte nog med att jag ska vara kreativ, jag måste vara ordningssam också. För om logistiken går åt pipsvängen så lär det vara mindre lyckliga kids i skolan när alstrena delas ut. Och min tidigare förstaplacering på tio i topp lär ryka med blixtens hastighet.

Men som sagt, nu är det gjort! Och nu kan jag gå att lägga mig.

En sak som jag däremot lärt mig till nästa gång är att inte stoppa limpinnen i munnen. Iaf inte med 2 komponentslimmet i "fel" ända..... Det smakar skit!

3 kommentarer:

Humlan sa...

Jag måste säga att jag är full av beundran över ditt ordningssinne, att klara det efterarbetet utan att röra till allt, det är beundransvärt!

Men att försöka äta lim...

http://www.metrobloggen.se/petra sa...

Om de visste vad du går igenom. Då skulle du hamna så långt upp på 10itopp att inte ens jultomten själv skulle kunna putta ner dig på självaste julafton. Det är vad jag tror.

Mildamakter sa...

Säger bara; jisses... ;o)