onsdag, december 19, 2007

Tomten, jag har tydligen varit snäll

Iaf tycker mina kunder det för jag har fått både vin och stora delikatesskorgar. Hallå, jag trodde det var jag som skulle ge kunderna julklappar? Men såklart har jag missat det i år igen...

Och så har jag fått en väldigt fint och värmande julkort, från en bloggvän. Det gick rakt in i hjärtat! Hos henne hittade jag även en länk till en tävling så här i jultider. Också ett sätt att generera traffik, men jag uppskattar uppfinningsrikedom så here it goes:

Här hittar Du: Jultävling


Åt min sedvanliga onsdagslunch med en annan lokal bloggare, som blivit en av mina närmsta vänner. Fick ett julkort med fina ord, fast hon skrev något om tokig. Det förstod jag inte! Och så fick jag julklapp också. Enda kruxet med det är att jag blir så generad, och vet inte hur jag ska visa min tacksamhet. Jag är mycket bättre OORL (heter det så? Out Of Real Life). Här på bloggen kan jag säga snälla saker och visa människor hur mycket jag gillar dem. Får nog öva på det i riktiga livet också.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Självklart ska du få lite uppskattning så här årstid. Det är bara att tacka och ta emot. Kram

londongirl sa...

Men hallå!! Jag vet en som fick ett mycket vackert hjärta och snälla ord av dig. Gissa om det värmde! Och om jag inte minns fel så var det irl.
Du är värd alla vinflaskor och delikatesskorgar hundra gånger om som du får!
KRAM

"Kimmi" sa...

Jag vann tävlingen! *hoppar och studsar*
Wo-hooo....