lördag, januari 27, 2007

Don't touch my baby!

Ibland går Trollmor ut på stan som vanliga människor. Och när trollmor blir arg blir hon Ståltrollet. Idag blev jag Ståltrollet!

I matbutiken. Trångt. Många människor och flera små barn. En kille i 30 rycket dunkar in sin armbåge i lilltrollets huvud. Hårt! Lilltrollet säger ett högt och ljudligt AJ! Killen låtsas som ingenting, trots att han ser att jag ser honom.

Då går jag fram till honom, säger att även barn mår bättre av en ursäkt. Varpå idioten svarar:
jag trodde inte hon såg vem det var!

Goddag yxskaft!

Ståltrollet avslutar konversationen med att fränt säga (mycket högt) att med den inställningen hoppas jag att han aldrig kommer fostra några barn!

6 kommentarer:

deeped sa...

Du skulle tagit en bild med mobilkameran, lagt ut på bloggen och låtit mig göra lite photoshopmagic genom att ta bort hans armar under armbågarna...

Anonym sa...

Bra! Deepjeds förslag var mycket bra ide. Jag ska också komma i håg...

Humlan sa...

Heja Ståltrollet!

Monica sa...

Helt rätt av dig. Om du visste hur mycket idiotiska grejer man ser när man jobbar i butik...

Batbut sa...

Tack Sandra, jag är nog hyffsat bra på att säga ifrån och gäller det mina barn... oh yes! Då är jag på!
Shit också, skulle jag tänkt på. Då hade han blivit uthängd så det hette duga den lille sprätten... Inte ens när jag sa till hade han vett att be om ursäkt. Nästa gång... bild och mail! Så får Du massakera fanskapet *S* (btw, kan Du göra samma magic med mina skrynklor och blodhundshaka?)
A-M, Deep/ed är en typisk "bra att ha" kille *S*
Tack Humlan! Jag sträcker på mig.
Monica, människor som kunder är inte alltid riktigt kloka.... det är som om de tror att personerna bakom kassan är skyltdockor - hör inget, ser inget... lite scary

Anonym sa...

Dumma människor det finns bra du var på honom . Varför inte en armbåge i sidan på honom och så hade du inte heller sett vem det var,,ja ibland allts Ha en bra sönda ståltrollet!