tisdag, januari 02, 2007

Uppföljning!

Slocknade som en liten bebis klockan 23.00 och slog upp mina ljusblå (som är gröna) 11 timmar senare. Var jag något snyggare då? Njae, inte direkt. Kände mig snarare som bakfull som en örn, som om jag pimplat hemkört brännvin istället för att vila i JBs ömma famn.

Var huvudet något piggare då? Inte mycket inte. Pantad som en gammal Rigelloflaska som legat till sig i sommarvärmen. Jag har fått klara mig på rutin och charm hela långa dagen. Tur att det var en kort arbetsdag.... 4 timmar bara. Så länge kan jag hålla masken och vara trevlig, sedan blir det tuffare.

En kort sejour på ateljen resulterade i 15 nya smycken, bränning i slutet av veckan så vill ni finns nya bilder i helgen! Får se om jag har kreativiteten kvar, man vet ju aldrig förrän alstren kommer ut ur hettan.

Väl hemkommen var både små och stora troll uppe, trots att klockan var närmare 21. Jag blev raskt inbjuden till en föreställning av små troll som transformerats till isprinsessor. Jag älskar dessa små troll högt och innerligt, men måste dock medge att föreställningen snarare påminde om Mr Bean på Ecstasy än om graciösa Disney prinsessor på is. Framförallt när mellantrollet valsade runt som Snöprinsessan, ackompanjerad av Lilltrollet som ylade "Zlatan" sången för fulla muggar. Kan dock inte klaga på vare sig deras koreografi, som bjöd på en hel del steg jag inte ens visste att man kunde göra.

Nu är det godnatt! Inatt tänkte jag sova med en inhemsk produkt, Leif GW Person får äran att dela trollmors kudde inatt.
Over and out från Trollskogen

4 kommentarer:

Mette sa...

Jasså ... Leif G W..... iiiiiih...... ohh.... öööh...

Jasåå.... uhum..


mutter mutter...


Hej förresten!

Anonym sa...

Minns den tiden med ett leende! När prinsessor uppträde ständigt och jämt!
Själv delar jag kudde med Diana Gabaldons senaste "Snö och aska" 1278 sidor. "Morskan"

Bambi sa...

Vad trevligt med en liten afton föreställning :-))) Kan riktigt se dem framför mig!

Skall bli spännande att se de nya smyckena!

Batbut sa...

Hej Mette, ibland har man inte så mycket att välja på. Man får itne ge upp så lätt...
Morskan, huvva - det verkar som om det blir låååånga nätter för Dig. Showerna är av varierande kvalitet och det gäller att ha tålamod...
Bambi, Du får masa Dig till Stockhom så kan Du se dem live! Bilder kommer snart, jag är lite nyfiken jag med....*S*