måndag, januari 29, 2007

Orkan varning!

Trollmor är på ett sjujävlahelsickesskitförbaskatspissperkele humör! Bara så att ni vet.

Varför? Absolut ingen aning! Vaknade av att det brann i skallen på mig. Förmodligen en process från min emotionella djupdykning förra veckan. Men att vakna måndag morgon och känna för att ge första bästa som dyker upp en rak höger kändes väldigt strange. Och frustrerande. Och så klart påverkade det de små trollen. Som gick igång. Gissa hur många gånger jag räknade till 10? Både fram och baklänges. På svenska. Engelska. Franska. Spanska. Italienska. Kinesiska. Tror fan jag tog alla språk som finns, även om jag inte kan dem. Hur som, ingen blodspillan blev det.

Ute hos kund. Katastrof. Inbrottsförsök. Glas över hela j*a skiten. Kundens kund strular. Meck med betalningar och allt blir liksom förskjutet. Annan kunder inger. Haft översvämning i helgen med några tusen liter vatten. Golven blev inte ett dugg renare, bara mycket mjukare. Osv...

En riktigt satans jävlar måndag alltså! Och eftersom jag är skapt som jag är så tar jag på mig. Mitt fel! (nej, mitt logiska jag vet att det inte är så). Och så mår jag prutt! Vill helst av allt ta ett lyckopiller och ramla in i ett annat land, där solen skiner och allt är bra. Men nu äger jag inga lyckopiller utan jag får genomleva mig den är förbenade frustrationen. Den är säkert jättenyttig (eller hur?) och jag kommer ut på andra sidan som en stärkt, klok och balanserad kvinna. Fan trot!

Så, nu har jag fått ur mig lite ilska. Iaf tillräckligt för att inte starta en fight med Stortrollet!

Usch vad jag inte tycker om mig själv idag!

4 kommentarer:

Humlan sa...

OJ! Vilken dag!
(det var länge sedan jag såg så många svordommar i en text! ;-D)

Skickar massor med tålamod och lugn, hoppas du sover bort ilskan och att morgondagen blir en bra dag!

Anonym sa...

Skickar en sån dära man hänger upp i taket och man kan slå på den...!

Klosterkatterna sa...

Jag tror att din ilska kommer av att du bearbetar dina smärtfyllda minnen... och att vara arg är en bra känsla, man reagerar aktivt på något som är fel. Sedan får man naturligtvis hitta ett ofarligt sätt att kanalisera den, så att inte oskyldiga drabbas... men att vara arg är helt ok!

Själv kan jag fortfarande bara vara arg i drömmar, men där är jag desto mer rasande!

Måste göra dig besviken - de s.k. "lyckopillren" funkar inte som du hoppas. Har ätit sådana sedan 1995 och kan berätta att det för det första tar tre veckor innan de börjar funka (och är man som jag, får man alla biverkningar i FASS), och för det andra håller de en "bara" över ytan - man blir inte alls lyckorusig av dem. Det bra med dem är att de bär en, man slipper berg-och-dal-banan i sitt känsloliv, man orkar ta itu med sina problem... på det viset är de ju lyckopiller, förstås.

Batbut sa...

Humlan, ibland så...*S*
A-M, det lär behövas ibland. Tackar
Nyfiken, nu när jag ser tillbaka så är det svårt att komma ihåg ilskan. Just då ville jag bara försvinna.... men det gick ju över *s*