söndag, januari 07, 2007

Mission accomplished!

Nu är dagen avklarad. Enda kvar är ett mellantroll som envist vägrar somna, trots att hon legat i sängen i 2 timmar. Undrar vad hon fått sin envishet ifrån? Måste vara trollfar.....*s*

Kalasen avklarade utan blodvite eller andra åkommor. Middagen också den förhållandevis smärtfri. Det var en såndäringa social (läs plikt) som jag fasar för varje halvår. Var hemma hos barnens kompisar. Mamman är iofs hur snäll som helst, men totalt ego. Alla samtalsämnen landar hos henne. Allt som man berättar om sig själv eller sina barn har hon och/eller hennes barn gjort sju resor bättre. Så till slut tystnar jag, vilket inte direkt tillhör vanligheterna. Men som sagt, hon är snäll om än världens energitjuv. Trollungarna har hur roligt som helst så då är det värt det, det blir ju bara en gång i halvåret.

Det tråkigaste i kråksången är att hon alltid bjuder på samma maträtt. Och den misslyckas hon alltid katastrofalt med. Å andra sidan tillhör hon typen som skulle misslyckas med en hämtpizza.

Nu överger jag er för att bege mig till Paris under ockupationsåren. C U när jag kommer tbx!

ps: Om ni av någon anledning borstar tänder och hår samtidigt, se för fasiken till att ni har rätt borste i rätt hand! Framförallt om det är en elektrisk tandborste. Imorgon ska jag tvätta mitt nytvättade hår. Igen.

6 kommentarer:

Bloggblad sa...

Visst är det hemskt när nån annan är värre egotrippad än man är själv! Och allra värst är "då skulle du sett när jag..."-typen.

Nästa gång kan du förära värdinnan en sån där gäst-dagbok där man skriver upp vilka gästerna var, hur man dukade och vad man bjöd på... fin liten vink.

Cornelia sa...

Bra tips, det skulle jag behöva... kan aldrig hålla reda på vem som bjudits på vad. Men oftast är det släkten och då kan man ju fråga vad de fick förra gången.

Anonym sa...

Godmorgon Filifjonkan vaken, segt det är måndag Håller med bloggblad ang gästbok med "vad man bjöd på och dukade och vilka som var där" minnet är ju bra men kort har dessutom en klar tendens att minska månadsvis :(

Bambi sa...

Tips om matlagningskurs? flinar liite elakt!

Tankevågor sa...

Vad duktig du är som "står ut" med henne en gång varje halvår! Trist när människor är så där självupptagna och inte lyssnar.

Vilken är boken som utspelar sig i Paris?

Batbut sa...

Bloggis, bra råd fast jag tror nog värdinnan inte har en aning om vad en gästbok är...*s*
Cornelia, visst är det.
Filifjonkan, men vad menar Du? Minnet? Naej då... aldrig...*s*
Bambi, eller så går vi på restaurang! Eller så lagar jag maten....
Londongirl, en av mina goda gärningar *s*. Boken? Michael Wallner, April i Paris. Vackert språk men handlingen... njae... jag återkommer om det. Verkar lite förutsättningsbar