söndag, januari 21, 2007

Vilodagen... igen....

Och idag har jag helgat den i 180! Upp en liten sväng kring 7 snåret, trollfar och litet troll låg och slöade i soffan så efter en snabb tur till det kakelklädda hemlighuset kröp jag tillbaka i sängen igen. Där tronade mellantrollet, utslängd över båda sängarna och med ALLA kuddar uppbunkrade som en skyddsmur. Men det hindrade inte mig inte, så jag kröp ned igen och kurade ihop mig. Skulle bara vila lite..... vaknade klockan 10 med ett ryck! Hur skönt var inte det? Nu var jag iofs ingen dundrande skönhet sådär dags, med morgonsömn i ögonen och nydregglad. Dock väldans utsövd.

Sedan strosade jag runt i pyjamas, läste lite tidning, stickade lite och bara mojsade runt i största allmänhet. Inte många knop gjorda här inte. Jag lyckades prestera lite fiskpinnar till lunch och avrundade dagen med Biff Rydberg, men annars har dagen helt ägnat sig åt kontemplativa övningar. Fasiken, jag kan nog ta det lugnt iaf! Okej, nu ska jag väl bekänna att jag målade 3 tavelramar men faktiskt inte ett dugg mer. På mitt allra heligaste hedersord. Tänk, även en gammal raggig hund som jag kanske kan lära mig att sitta?

Och med det önskar jag eder alla en skön natt i ett vitt, snöigt landskap som hämtat från Narnia under den tid då Snödrottningen härskade.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hälsa JB, att komma till mig snart!

Humlan sa...

Jag kände mig lite insnöad när jag inte såg dubbeltornen i morse, nu förstår jag att du tog med dom till drömmarnas land.

Cornelia sa...

Jag tror du varit på slö-kurs hos mej.

Batbut sa...

A-M, han räcker till oss alla *s*
Humlan, helt rätt! Rakt in i Narnia... De två tornen är väl Sagan om Ringen...*s*
Cornelia, yes mam - telepatiskt