torsdag, januari 11, 2007

Sssssschhhhhhhh!

Törst knappt utmana ödet genom att säga det högt, men..... Mellantrollet sover! Redan vid 20.30 hämtades hon av JB.... Och hon är inte drogad på något sätt. Jag band inte fast henne i sängen heller. Vad jag gjorde? Drömfångare uppsatt (tack Bambi!) och avslappningsband inköpt. Först sedvanlig läsning, sedan avslappningsband och vips så sov hon...... Tänk om detta fungerar? Cross my fingers och hoppas på det bästa!

Dagens tekniktips: innan ni stoppar in en diskett i datorn, kolla att den är utrustad med diskettstation. Annars säger det KLONK och så försvinner disketten ut i tomma intet (eller rättare sagt in i gyttret bland hårdiskar, minnen och annat krafs). Det är lite dumt om det finns viktiga saker på disketten.

Dagens Vett och Etikett: Dubbelkolla alltid porttelefonens anknytningsnummer både en oc htvå gånger så slipper ni terrorisera okända människor. Vid 5-6:e försöket börjar deras tålamod tryta, och inte släpper de in en genom porten heller!

Nu faller mörkret över Batbutistan och dess medborgare ska snart alla falla i nattens dvala. Tystnaden lägger sig över riket och stillheten infinner sig så sakteliga. Godnatt. Sleep tight så syns vi en annan dag

5 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

God natt på Er själva.

Bambi sa...

Håller tummar&tår, för att det skall fungera med drömfångaren!

PGW sa...

Vad i hela friden är en drömfångare ..? Ska sådana fångas?

*förvirrad*

Mette sa...

Hahah, jag försökte också att stoppa in en diskett i min dator! Kollade med syrran som asgarvade och sade att diskettstationer var det åratals sen man slutade använda, gulp ... alla mina texter!!

Batbut sa...

Mamse, tackar
Bambi, hon slocknar men kommer sedan knatandes mitt i natten
PGW, yes - den fångar alla onda drömmar
Mette, Du och jag ska kanske skriva en bok ihop?