tisdag, oktober 31, 2006

Huvudet upp

Nu så! Nu börjar jag komma i fas (tror jag.... fast det kanske går över *s*). Idag har jag haft lite oktober lov med 4 madamer och det har bakats kakor, målat med ansiktsfärger, ekiperat upp oss till prinsessor och lite annat smått & gott.

Nu väntar jag bara på att min kreativitet ska komma tillbaka. Att lusten till att skriva ska svepa in över mig, att orden ska fylla mitt sinne igen. I väntan på det så stickar jag. På längden, bredden och tvären. Lyckats producera 2 tröjor i helgen (till småtrollen) så lite kreativ har jag varit iaf.

I övrigt kan jag meddela att hösten är över oss om ni mot förmodan inte skulle märkt det. Idag när det vräkte ned som värst ringer trollsyster och kvittrar glatt om hur fantastiskt vädret är. De hade nyss kommit hem från stranden. 25 grader och en mild bris. Tack för den! Inte blev jag avundsjuk inte. Absolut inte. Jag som är totalt okompatibel med regn, kyla och mörker.

Och så hörde jag om kompisens svåger som sålt rubb & stubb. Bodde numera med familjen på Bali där de drev ett hotell. Blev jag grön då? Typ lite......

Men what the heck, det blir väl sommar här också så småningom. Till dess kommer jag hålla mig i soffan så mycket det bara går. Och sticka så fingrarna glöder. Någon som är i behov av en mössa månne?

Och ja jag vet, en lite lätt fantasilös blogg men iaf ett livstecken. Det finns någon därute i cyberspace som skickar Interpool på mig om jag inte bloggar en skätt varje dag..... *s*

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja...småfåglarna ref till länk nedan mössor är de i behov av ev halsdukar o tossor, dessa som bilden visar har Filifjonkan stickat.. fnissr



http://filifjonkan-se.bloggagratis.se/2006/10/22/32417-filifjonkan-har-tagit-upp-fran-kallaren-faglarnas-sma-hus/

Humlan sa...

Här stickar man en sjal eller halsduk och skryter med det... då kommer du och smäller en i huvudet med två(2) tröjor på en helg!!!

Medelhavet eller Bali... det går bra vilket som! Jag tror att jag ska gå i ide under november (undantag i morgon då jag ska lotsa skollediga runt stan). Sedan kommer jag fram för att fira lite jul och födelsedagar efter nyår innan jag kryper in i grottan igen...

PGW sa...

Jag skulle nog behöva någon slags stor gosig helkroppsmössa för att överleva det här vädret, kan du sticka en sådan så blir jag glad?

The Female Dinousaur sa...

Skönt att du börjar komma i fas med dig själv! Passa dig för att sticka för mycket - du kan få "stick-arm"...

Batbut sa...

Filifjonkan, här stickas det så det brinner i garnet...
Humlan, var inte meningen att skryta. Men Du vet hur jag är - fort och fel...*S*
PGW, absolut. En hemstickad kroppsstrumpa - acryl månne? Varmt och gott. Ylle lär klia en del. Förmodar den ska vara grön?
Biggis, man får inte ge upp! Och Du, stickarm I have! Därför vilar jag från stickningen i perioder. men Du vet hur jag är - manisk när jag gör något...

Anonym sa...

ibland behöver man break från det man helst vill syssla med för att få tillbaka den kreativa lusten som ibland flyr sin kos!

Därför säger min man att jag absolut inte får syssla med Kalligrafi på heltid för jag skulle tröttna på det fort!

Hoppas stickningen hjälper lite grann, det du skapat såg fina ut!