måndag, oktober 23, 2006

Usch och fy

Jag är så tråkig just nu att jag håller mig undan. Sur och rälig är jag. Hösten är inte riktigt min grej, framförallt inte när himlen har gömt sig bakom ett kompakt lager av grått! Så jag ska bespara er mitt gnäll, ynk och gnat - när livsandarna återkommer så återuppstiger jag som fågeln Fenix.

Det kanske tar en dag eller en vecka, ingen aning. Och egentligen kanske ni inte bryr er, men eftersom jag brukar ha något (i mitt tycke) väsentligt att säga både 1 och 2 ggr om dagen tänkte jag hålla er informerade.

C U folks!

10 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Vet precis hur du har det. Fast hos mig börjar mina Fenixvingar börja växa ut igen.

Vi på Kantarellen sa...

Vet precis hur du har det. Fast hos mig börjar mina Fenixvingar börja växa ut igen.

PGW sa...

I know the feeling.

/blekt grå

Anonym sa...

"det är helt okej med en väderleksrapport...."
Kram på dig tösen..

... sa...

En blixtkommuniké är skickad till Genéve (Eller var nu Interpool ligger) om att Batbut tagit semester och alltså inte är efterlyst.

Jag BER dig...ta det lugnt på hala och ojämna ytor, när du befinner dig på höjder högre än 20 cm, när du haterar vassa, skärande, stickande eller tunga föremål. Håll dig borta från eld, explosiva ämnen, behållare under tryck och be någon annan byta proppar.

Sköt om dig och kom tillbaka när det känns rätt! :-)

The Female Dinousaur sa...

Haha, Kimmis kommentar är klockren! Och du, det här vädret är skiiiittråkigt och kan göra den mest obotlige optimist (inte mig) på dåligt humör. Urk!

Anonym sa...

Man måste få vara lite sur och grinig ibland. Och du behöver för min del inte känna att du måste "bespara" oss från gnäll. Allt är inte uppåt hela tiden och det är helt ok att tycka så.

Tankevågor sa...

Nu har det "stora regnandet" tydligen infunnit sig och den delen av hösten är ju rätt tröttsam. Jag menar hur mycket regn finns det egentligen? Ta det lugnt och kom tillbaka när du orkar. Vi väntar här. CU

Anonym sa...

Har läst ikapp i din blogg efter att ha varit bloggfrånvarande av och till.

Höstmörkret som sådant gör en låg. Allt annat man har att hantera blir ännu mer slitsamt. Om dessutom Väggen rycker närmare då gör man bäst i att ta en time-out.

Har egna erfarenheter av att bära världen på mina axlar och ansvara för allas problem.Förstår i vilken situation du befinner dig. Man kan absolut komma ur ett sådant sätt att hantera livet men det kräver en del. Lägg den kraft du lagt på andra, på dig själv!

Varma filtar, gott te och rofyllda stunder skickar jag dig via bloggen.

Bloggblad sa...

3 dagar tog det, ser jag. Bra jobbat. Fast visst kan det vara skönt att unna sig ett par riktigt träliga dagar.