torsdag, oktober 04, 2007

Que pasa?

En snabb överblick över mina senaste inlägg får mig att inse hur otroligt seriös jag verkar. Hallå?!?!? Jag seriös? Men vad i hela helsefyr tog den där toktanten vägen som stoppar penslar i munnen med spreten först, nydoppad i målarburken goes without saying.

Jag har så fullt upp att jag inte ens hinner att klanta mig. När gick jag senast in i en dörr? Ramlade nedför en rulltrappa eller hällde Zinkpasta på tandborsten? Det var ju evigheters evighet sedan.

T o m min terapeut säger att jag är "en mogen, klok och sansad person". Är det jag? Vem har rövat bort mitt riktiga jag? Eller börjar jag bli vuxen? Kanske iofs dags när man snart närmar sig ett halvsekel....Herreminje, jag blir alldeles nervös. Snart kommer det sluta med att jag bakar bullar och sitter i soffan & flinar som Pernilla Wahlgren.

Nu blir jag seriöst sugen på att dra i mig ett gäng GT, åla i mig jeansen och sula loss till värsta öset. Headbanga så att hjärnan centrifugeras till liv igen. Bli lite wild and crazy liksom....

Men av det blir det som vanligt en tummetott. Istället går jag snällt ut i badrummet, flossar gurglar och sköljer för att sedan förpassa min lite lätt aladåbaktiga lekamen i horisontalläge. Iförd flanellpyjamas knäppt upp i halsen, bettskina i och öronproppar på försvinner jag sedan in i JBs värld. Allt ackompanjerat av mina egna, försynta små valross snarkningar. Är jag en urping eller en urping?

Godnatt!

2 kommentarer:

The Pale Green Woman sa...

Vem är du och vad har du gjort med vår Battis? ;-)

Batbut sa...

Battis är borta... försvann i Trollskogen...