lördag, november 24, 2007

As tears goes by....

Mitt tidigare inlägg fick triggade igång den neandertaliska (heter det så?) delen av min vätesuperoxiderade hjärna och ut kom följande utmaning:

PINSAMMA SAKER JAG GRÅTER ÖVER:

1. Borta med Vinden, slutscenen när Scarlet O'Hara säger "tomorrow's another day" så brakar skiten loss. Jag bölar som värsta Niagarafallet

2. La Paloma Blanca, en av världens värsta låtar men inte sjutton gråter jag för att det låter illa. Nej då, jag bölar för att jag känner mig som en liten pippijågel som svävar runt och dräller lyckopuder över mänskligheten.

3. Extreme Home Makeover. Hur attans amerikanskt "fy fan va vi är bra" det än är så börjar det alltid sippra små tårar i det ögonblicket när den gänglige manlige Barbiedockan hojtar "Driver, move that bus". Det är precis som med Pavlos hundar, mina tårkanaler ställer sig i givakt och börjar jobba direkt! Inte nog med att det är pinsamt att jag ser på eländet, självklart måste jag ju gråta också. Just rub it in!

4. Barn 312. Räcker med att jag läser titeln för att jag ska börja glänsa betänkligt i ögonen. Och jag kommer inte ens längre ihåg handlingen.

Få se nu vilka som är modiga nog att blotta sig!

5 kommentarer:

Humlan sa...

Njaa... punkt 2 kan jag väl inte instämma i, men resten.. *rodnar skamset*

FAST, jag skvalar när det är sorgligt, när det är lyckligt, när det är tråkigt, när det är... Frågan är när inte tårarna rinner här. *suck* Så jag är nog värre än du.

Tess sa...

Jag gråter till allt som går och inte borde gå att gråta till.

1. Bröderna Lejonhjärtas melodislinga/vinjett. Behöver bara höra ett par toner så kommer tårarna som på beställning. Och ju mer de spelar desto mer tårar kommer.

2. Extreme Home Makeover. Jo'rå, lika för mig. Ibland kan det räcka med att se deras inskickade video innan tårarna kommer.

3. Lejonkungen. När pappa kungen dör.

4. Sagan om ringen (eller ja sista filmen iaf). Slutet när Bilbo och Frodo ger sig av. Och när Pippin sjunger för Denethor *åh snyft*

Sen kan det bero på mitt stämningsläge överlag. Idag satt vi t ex och tittade på några gamla Disneykortfilmer, varav den ena var A Christmas Carol med Musse och von Anka i rollerna. Med veckans sinnesläge--> Tårar direkt, för den är så söt, mm mm mm. Jag kan gråta till allt hur som helst.

Maggisen sa...

Alltså... jag måste erkänna en brist i min uppfostran nu... jag har inte sett Borta med vinden... Men jag har läst boken! *mitt ständiga svar när det gäller filmade böcker*

Och ja, jag gråter också till Extreme Home Makeover, när han skriker att dom ska flytta bussen... och Barn 312 har jag slutat läsa... det blev översvämningsrisk till slut ju...

londongirl sa...

Nr. 1, 3, och 4 instämmer jag i, de är klassiska gråtpiller för mig.

Men jag gråter varje gång jag ser på Saltkråkan också och Pelle och Tjorven lyckas köpa snickargåren med hjälp av handpenningen på en krona!!!

( jag ska förklara varför nån gång om du undrar ) ;-)

Batbut sa...

Så skönt, jag är inte helt solo i pinsamheternas förlovade land...Men inga karlar?!?! Gråter inte de?