tisdag, november 06, 2007

Tillbaka till Nutiden

Nu är jag inne i de gamla vanliga spåren igen och det är faktiskt lite skönt. Har skrivit ett relativt elakt brev till de höga hönsen på det "fina" flygbolaget som jag hade en liten batalj med. Ska bli spännande att se om och isf vilken respons jag får. Jag är nog en liten bråkmakerska innerst inne.. :-)

Funderar på om jag ska dra storyn om vildsvinet. Eller kanske inte. Inte idag iaf. Har suttit med nuffror nu i 2 otroligt intensiva dagar, lyckades få ihop 21 debiterabara timmar på 2 dagar så snart är jag ikapp och kan börja ta det lite lugnare. Säger jag nu .... förmodligen händer det något annat som jag inte kan säga nej till. Jag börjar lära mig hur jag fungerar vid det här laget.

Äsch, jag skiter i vildsvinet idag. Nu ska här hoppas i säng med Harlan, snacka om att han skriver nagelbitare. Inatt höll han mig vaken till 02.00 utan att jag lyckats lista ut hur fasiken intrigen hänger ihop! Behövs nog vila huvudet med något lite mer jordnära efter House totalutspejsade avsnitt idag. Förmodligen hade jag behövt överdosera något narkotikaklassificerat preparat för att hänga med i storyn för jag fattade nada!

För övrigt ber jag att få rapportera att jag är så otroligt j*a trött på medias alla skriverier om svart arbetskraft hit och dit. Olagligt, javisst. Omoraliskt, iofs. Men skandal? Nog för att fälla en regering. Njae, vet inte om jag kan direkt tycka det. Vad är nästa steg? Att de som cyklart utan cykelhjälm inte kan bli politiker. Eller om man har gått mot röd gubbe så får man inte vara med i regeringen. Eller provsmakat en godisbit ur lösgodissortimentet? Vart ska vi dra gränsen? Och vill vi ha helt kliniskt rena, totalt oantastliga människor i politiken?

Äsch tusan, varför började jag tänka på det där för? Nu börjar det bara snurra en massa tankar i huvudet och jag har inga svar. Mer än att jag just nu tycker att det är man gör en höna av en fjäder. Vad som vore lite roligt att veta är vilken historia som de grävande journalisterna själva bär på. Har de aldrig begått något olagligt och/eller omoraliskt i sitt liv? Finns det ingen som kan börja gräva lite i deras historia?

Nej, nu börjar det bli tramsigt det här. Både skriverierna men framför allt det här inlägget. Så där ja, fru Trollmor. Disciplin på min ära, avrunda och avsluta. Logga ut och borsta gaddarna. Harlan väntar!

Over&Out

6 kommentarer:

Humlan sa...

Hörrö fru Trollmor!!! Efter att ha debiterad så många timmar på så kort tid, ska du inte börja lösa landets problem med en överreagerande journalistkår. För jag håller helt med, det måste bli lite proportion på skandalerna, men kan inte gå i taket för allt.
Hoppas nu att du kopplat bort omvärlden och har det bra!

Avataria sa...

Nej, förvisso kan man inte gå i taket för allt, minsann. Men samtidigt är det ju retfullt för politikerna att ertappas som skattefuskare när de påstår att 95% av befolkningen är bidragsfuskare...

Och mitt politikerförakt bara växer...

Avataria sa...

Måste bara tillägga att mitt journalistförakt är än större...

Hyenor minsann!

Maleandro sa...

Men jag förstår inte varför du och det andra trollet åkte iväg? Hade det inte varit enklare att stanna kvar allihopa och boka om hela resan när du ringde dina kompisar för att fixa saker. Hon såg dig o syrran åka iväg och du kunde inte koppla av ordentligt pga allt strul.

Anonym sa...

Håller fullkomligt med om House. Va, faan......hände.
Ang svartjobb o journalister så tror jag de gräver för att det har så mycket själva som är skit i sina liv. Hittar de andra som är värre så lindras ångesten över det egna. Tror jag."Morskan"

Batbut sa...

Humlan, I wish I could... men nästa vecka blir det lugnare. Hört den förrut? *S*
Morskan, House var klart mysko. Och journalister... I do not like ibland
Avataria, helt korrekt :-)
Alex, av den enkla anledningen att vi hade saker som väntade vid ankomst som hade gått åt pipsvängen. Samt att resorna var helt slut. Och det gällde att fatta ett rationellt beslut på ungefär 4 minuters betänketid med 2 barn i fokus. Inte helt lätt