måndag, februari 27, 2006

Otålig, moi????

Nu ger jag snart upp Prison Break. Okej att grabben (skulle förmodligen kunna vara min son) inte direkt gör ont att titta på, men jag kan inte leva på ögongodis allena. Det måste liksom gå framåt också, någon gång kan de väl ta sig ur finkaburen eller? Klart de kommer göra för som i alla amerikanska serier blir det "happy ending".
En sak jag inte fattar är varför de måste göra alla serier så infernaliskt långa. De kommer på en bra handling, och så ska de suga ur varenda droppe av spänning som det går. Kan de strula till en situation så gör de det. Har de aldrig hört talas om uttrycket "over do it"? Och så det nya modet "Cliff hanger", måste vartendaste avsnitt sluta med det? Liksom riktigt skrubba in hur ooooliiiiidliiiigt spännande det är. För mig blir det total backlash.

Okej, tack för ordet. Nu ska grinighetskommitéen gå och lägga sig.
Over & out från Tant Surfia

7 kommentarer:

... sa...

TwinPeaks-varning...precis som på Lost.

Farsan_Baloo sa...

Lika illa är att det numera promt måste komma en säsong två, tre, fyra osv. Jag orkar inte se på serier som håller på i evigheter!

The Female Dinousaur sa...

Samma tanke slog mig faktiskt igår, när jag flera gånger t o m lämnade tv'n innan reklamen började...

Anonym sa...

Tycker den är jättebra, men, tyvärr lite långseg! Men nu är det ju bara 12 avsnitt(veckor) kvar, så det är lugnt!

Batbut sa...

Skönt, jag älskar när jag får medhåll....*S*

Anonym sa...

Jag kollar inte själv. Men kommer det inte en säsong till av Prison break? Jag har för mig att jag sett det nånstans. Men om det är så utdraget så borde det gå att göra som mamma gjorde när honbörjade tröttna på Sunset beach. Det hände så lite nytt varje program så hon kollade till slut bara vartannat. Och hon missade i stort sett inget i alla fall. Det som hände hände de sista fem minutrarna. Fast så illa tror jag iofs inte att varken PB eller Lost (som jag inte heller kollar på) är.

Batbut sa...

Tess, fortsättningsviss tänker jag kolla hur många avsnitt det är och hur många säsonger. Fler än 10 avsnitt och 1 säsong så går det bort *s*