söndag, februari 12, 2006

Se upp i backen!

Idag var det farliga tider på söder. Jag har slirat runt på isen med trollen som isprinsessor. Kan väl säga att deras balanssinne klår mitt med hästlängder.

Pulkabacken var heller ingen höjdare. Trots inbyggd sittdyna gör det väldigt ont när man liksom åker framför pulkan nedför backen. Exakt hur detta gick till vet jag inte, men enligt observanta vittnen såg det mycket roligt ut.

För övrigt kan jag rapportera att det gör in i h...e ont att få in en hel synål i foten. Tur i oturen att tråden satt på, för då kunde jag dra ut den. Annars hade jag nog förlorat den nålen för evigt.

Nu väntar skumbad med bland tomtar och troll. Mest troll dock.

6 kommentarer:

Bloggblad sa...

*ryser* och minns mormors skräckhistoria om när hon på 20-talet fick en nål genom foten... och fick blodförgiftning... =>amputation... Fast numera är nog inte nålarna så smutsiga som då...?

Anonym sa...

Usch..... Att du retas med skumtomtar..

Humlan sa...

Det gör ONT i min fot, när jag läser detta! Stackars, stackars dig!!!

Men kan du inte säga till nästa gång du ska till pulkabacken, så kommer jag med kameran! ;-)

Lyckliga Grodan sa...

pulkåkning gör fladdermöss friska.. så en liten nål i foten ska nog ordna sig..
tog ni ingen bild när du landade.. på isen.. eller så??

dixi sa...

ajjj ,åh vad det gjorde ont!
söker mig visst:)

Batbut sa...

jag lovar att jag kommer INTE rapportera nästa pulka tur i förhand, för jag vill inte ha några paparazzis i buskarna! Räcker med barnens fniss tack *s*. Foten ömmar något idag, jag har förträngt Bloggis kommentar för annars är risken för akut hypokondri stor *s*