lördag, augusti 25, 2007

Trollmor strikes again!

Slutet av sommaren närmar sig och jag inser att de små trollen som vanligt vuxit över sommaren. För att vara en god mor bör jag se till att de har annat än flip-flops och avklippta jeans i höst. Inget annat att göra än att ta sig i kragen, skrapa ihop alla utklippta rabattkupongern och billedes bege sig till det närbelägna shoppingcentrat. Jag och alla andra som fått barnbidrag & lön, samt är stolta innehavare av troll.

Jag och lilltrollet kör en liten mor&dotter sejour, hon är riktigt soft att shoppa med. Den lilla utflykten fortlöper utan några som helst utbrott eller inscidenter. Så ska vi precis avsluta, ta oss till kassan och lösa ut oss. Då får jag syn på D E N! En verkligen tuff klänning för ett nyblivet skoltroll. Tar några steg åt det hållet, fastnar i något och faller raklång i affären. Kläderna jag har i famnen flyger åt alla håll och jag vill helst bara försvinna ned i ett mörkt hål.

Sån tur har jag inte. Hade jag brutit benet hade folk iaf tyckt synd om mig, som läget var nu såg de bara min höga klantighetsfaktor. Så det vara bara att samla ihop kläder och stolthet, samt masa sig till kassan.

Väl i bilen inser jag att foten börjar svullna betänkligt. Och är lite lätt blå. Fotknölen ser ut som jorden i satellitperspektiv, skönt blandade blå färger med lite svartlila områden emellan.

Synd om mig. Nästa gång jag shoppar ska jag INTE hoppa häck över klädställningarna, jag ska gå RUNT!

4 kommentarer:

Humlan sa...

Tydligen sitter inte fladdermusens flygförmåga och radarsystem i rumpan... för då hade ju inte du...

Sätt nu foten högt och se till att småtrollen servar sin mor med allt i morgon.

Bloggblad sa...

Du skadade väl inte dina blåa naglar?

londongirl sa...

Du behöver en assistent som hjälper dig shoppa!!! Jag kan ställa upp och ekipera dem. Kul för mig att få köpa tjejklder. :-)

Batbut sa...

Humlan, ska försöka drilla styrkorna till omvårdnad
Bloggis, de blå naglarna är intakta. Jag har nu en matchande fotknöl
L-girld, absolut! Du kan få välja kläderna, bära påsarna och om Du tjatar får Du gärna betala också *S* Skämt åsido, tjejerna skulle bli överförtjusta så you let me know när tid finnes