måndag, december 22, 2008

Alles in ordnung

Nu verkar det som om mitt liv börjar landa igen. När jag mår bra och är i balans drömmer jag en hel massa. Och jag kommer ihåg drömmarna i detalj. Visserligen är mina drömmar lite lätt outfrekade men det är smällar man får ta. Någon som vill ge sig på att tyda nedanstående scenario?

Jag dansar salsa med jordens slemhög (känd från TV), dansgolvet består av en jättestor mörkblå studsmatta med reklam på (vilken kommer jag dock inte ihåg). Av någon outgrundlig anledning så lutar studsmattan, så att vi hela tiden dansar i uppförsbacke. Men bra går det och vi vinner något form av pris. Tyvärr vaknar jag precis före prisutdelningen.

Till saken hör att jag inte kan dansa salsa, inte speciellt bra iaf, och att jag aldrig i min fot skulle få för mig att ge mig ut på en studsmatta. Inte med mitt track record inte.

Så kom igen, berätta! Vad är det som försegår i mitt undermedvetna?

4 kommentarer:

Humlan sa...

Äh, det är bara din hjärna som tycker att får den inte roa sig på dagen så får den fixa det själv på natten. ;-)

"Kimmi" sa...

Hmmmm... Idioter-på-is-psykos? Desperata-dumskallar-depression? Fear-factor-fobi? :-P

Tror minsann det är din fantasi som spelar dig ett spratt. Eller så är du trots track rec. sugen på att hitta på nå't hyss igen så att vi i bloggosfären har något att förundras över. Oavsett vilket är du en härlig människa!

Lena sa...

En god jul kära vännen och jag hoppas du får en fin tid med de nära och kära.Stor innerlig kram från Lena din vän från tod då vi var unga och novisa...

Batbut sa...

Humlan, det låter trovärdigt.
Så även Din förklaring Kimmi...
Tackar Lena, detsamma!