lördag, december 20, 2008

Proppen Orvar!

Exakt så känns det just nu, som om jag vore jätteproppen Orvar. Intet ont om Orvar nu. Iofs känner jag ingen sådan, men ändock. Eller föresten, en gång kände jag en sån. En Orvar alltså. En hyvens man med en sjujäkla drive. Fast det var iofs hundra år sedan så han kanske inte lirar golf längre, vad vet jag?

Hur som, propp är jag. I huvudet är det tomt. Jag är inne på någon form av mastodontförkylningen och funderar skarpt på att anmäla mig till Guiness rekordbok. Världens längsta förkylning typ. Och jag är inte skarp när jag är hängig. Jag är ynklig, trött och allmän sur! Jag vill ha hundra järn i elden och köra för full kareta, då är jag som bäst.

De senaste veckorna har jag gjort vad jag måste, fått ihop det men det där lilla extra - det har jag inte orkat med. Och det är okej, men det är så trist. Jag gillar ju speedy gonzales stuket!

I övrigt kan jag rapportera att julgodiset är klart, julklapparna inhandlade och inslagna, granen klädd och pyntet framtaget. Imorgon åker skinkan (inte min!) in i ugnen och köttbullarna rullas därefter. Det är så långt jag sträcker mig vad gäller julmat!

Inga julgardiner så långt ögat når, ingen storstädning och definitivt inte någon hemmalagad sylta eller egenhändigt stöpta ljus. No way Jose, that is not my cup of tea.

Och det där i inlägget innan, om ngt spännande som skall hända - det är definitivt inte tillökning! Iaf inte som jag är skyldig till. Om sedan Trollfar varit ute på dumheter så är det något han får ta ansvar för. Fast det är jag tämligen övertygad om att han inte har, så varför skriver jag det överhuvudtaget? Dumt av mig.

Nu lägger jag ned för ikväll. Om jag inte får någon snilleblixt, det kan jag inte lova..... Inser själv att min regel att aldrig korrigera eller radera i bloggen inte alltid är helt bra. Som nu exempelvis, tämligen menlöst och svamligt inlägg. Sorry folks, jag ska bättra mig. Jag kan avsluta med en liten reflektion jag hört någon göra;

"Kvinnor skryter om sin simultankapacitet och att de kan göra flera saker samtidigt. Varför ska det då vara så omöjligt att ha huvudvärk och sex samtidigt? Det är ju bara 2 saker! "

2 kommentarer:

londongirl sa...

Äsch vad synd att det inte var tillökning på gång! Då hade vi kunnat vara ute och dra barnvagn tillsammans nästa år. ;-)

Batbut sa...

L-girl, kanske jag kan ordna ett ställe dit Du kan dra Din barnvagn..........:-)