torsdag, december 18, 2008

Lite allt möjligt...

Ibland undrar jag om jag är riktigt sann... nu har jag dragit igång ett projekt till! Jag har börjat hjälpa till med inredning.... Jag tittar och tycker, kommer med skisser och förslag för att sedan låta Trollfar utföra det hela.

Har i dagarna precis sjösatt det första projektet och kunden blev kanonnöjd! Sedan lyckades jag hux flux bli rådgivare åt en nyinflyttad engelsk dam. Hur nu detta gick till? Varför kan jag inte säga nej? Förmodligen för att jag inte vill.... Men snart måste jag inse mina begränsningar, tiden räcker inte till allt.

Som i helgen, roddade ihop julgodiskokande med en väninna. Jag projektledde henne och 4 kids, mycket julgodis blev det och jag tyckte det var helt soft&lugnt. Dagen därpå ringde hon och undrade hur fasiken jag orkade med! Jag fattade nada för jag tyckte att det var hur lugnt som helst... Måste nog ta en noga titt igen på mig i spegeln. Utan rosa glasögon kanske.

Annars kan jag rapportera att jag var på mammografi imorse. Förmodligen hade de någon form av drive in verksamhet idag, för det var apfullt med tanter. Och så jag. Som i mitt tycke absolut inte var tant (fast förmodligen i deras).

Hur som, in i undersökningsrummet där jag genomför en totalt osexig stripp av överkroppen. Tar mina små behag och försöker dra ut dem så att jag får in dem mellan själva plattan & röntgenapparaten. Det gällde att vara snabb för så snabbt som jag släppte taget om dem så åkte de tillbaka som en gummisnodd. Så vi fick köra teamwork - jag drog ut tittsen allt jag kunde och höll dem på plats med handen, sköterskan dunkade ned överdelen på apparaten fort som satan och så fick jag lirka ut handen. Kan väl säga att jag har blåmärken på behagen idag. Och lite lätt ont.

Och så är jag förkyld igen! Jag vill bli rik så att jag kan tillbringa vinterhalvåret på varmare ort. Någon frivillig?

Och så har jag en hemlis på gång... om allt går som det ska blir det en spännande vår!

Nej, nu hinner jag inte med er längre. Gordon väntar. Ciao!

4 kommentarer:

"Kimmi" sa...

Och så har jag en hemlis på gång... om allt går som det ska blir det en spännande vår!

Väntar du tillökning? ;-)

Ingela sa...

Jag har tvärtom problem m mammaografin. Får ta minst tre bilder pga storleken=large. Inte roligt! Glöm inte ta cellprov nu oxå!! :) (Har varit inne på din blogg varje dag men inte kunnat kommentera varken på jobbet eller hemma!!Bara så att du vet.)God Jul!!

Batbut sa...

Kimmi, en form av tillökning kan man väl säga. Fast inte av fysisk karaktär.
Ingela, vi kanske ska slå oss ihop så blir det lagom :-)

Ingela sa...

Batbut: GÄRNA!!