onsdag, december 31, 2008

Last dance...


Nu närmar sig årets slut och då ska det sammanfattas, bot och bättring skall lovas och med lätta sinnen skall vi fira in det nya.


Men vet ni vad? Jag skiter i det! För jag tycker att det är ungefär samma sak som när någon där - då skall man helt plötsligt komma ihåg allt goda, allt det mindre goda skall glorifieras och personen ifråga transformeras till en ängel, no matter what de gjorde när de var med oss.


Ungefär så känner jag med nyår. Varför skall jag lyckas med att vara en så mycket bättre människa 2009 än vad jag lyckades med detta året? Vad är det som skall hända som gör att jag kommer att lyckas med mina föresatser just detta året, med start den 1 januari?


Jag gör som jag brukar göra istället, gör mina löften om bot och bättring under årets gång. Några kvällar per vecka ligger jag i sängen och fillilurar, tänker på vad som jag gör fel, vad jag kunde göra bättre och vad jag har för önskan om mål för framtiden. Jag gör det medan jag lever, i nuet istället för att spara det till den 31 december och sammanfatta det i ett nyårslöfte.


Men oavsett mitt ställningstagande så önskar jag er alla ett riktigt gott nytt år, jag hoppas ni får en trevlig kväll och att vi ses nästa år.....

6 kommentarer:

Trollmor sa...

BRA sagt! Det ska jag ta till mej!
Gott Nytt till dej och de dina också!

Humlan sa...

Då ser jag fram emot en hel radda med klokheter från dig nästa år också...
Gott Nytt År till dig och familjen!

londongirl sa...

Bra sagt och skrivet! Jag tänker också göra som jag brukar och om det skulle råka bli bättre än förut så fine! Då tackar jag och tar emot det om det blir så.
Har verkligen tränat på att leva här och nu och det vet jag att du också gör och kan.

Önskar dig och hela din familj ett riktigt Gott Nytt År.
Hoppas vi ses snart igen!

Ingela sa...

Gott nytt år! Ses med (nya) tag i år!! ;D

mossfolk sa...

Lite sent kommer jag in och önskar God fortsättning i stället!

Batbut sa...

Tackar och bugar friends!