fredag, december 22, 2006

Man ska aldrig ge upp!

Att slå in trehundrasjuttioelva paket tillsammans med två ivriga (läs kivandes) småtroll tar på krafterna (läs nerverna). Trollmor har djupandats så snart dimper jag i backen över en överdos av syre (läs undertryckt ilska). Men nu så är vi inne på sluttampen. Då ska Trollmor iväg på stora äventyr (läs jobbiga).

För vad händer precis dagarna före jul? Självklart så säger vår fina stora (tjocka) TV upp sig. Efter att ha fungerat smärtfritt i flera, flera år så fick den nog. Frågan är om det är Bolibompa, makens B filmer eller min förkärlek för sjukhusserier som fått den trogna följeslagaren att dra sin sista suck. Reparera? Tror inte det. När jag ringde och kollade höll de på få slag av skrattattacken - laga en 15 år gammal TV??? Hallå, vilken planet kommer Trollmor ifrån (läs är käringen snål eller bara dum?)

Så det var bara att bita i det sura äpplet, ringa kontakterna man har och få fram en 42'' plasma som hämtas i eftermiddag (jag ringde i morse!). Dyrt? Jo tack, men tack vare min eminenta charm (läs tacksamhetsskuld från kontakten) så var det faktiskt halva priset. Gillar att göra bra affärer, men nog kommer det att svida när fakturan ska betalas.... Fast det blir nästa år, så jag gör som min idol Scarlet och säger "tomorrows another day" (eller hur det nu var).

Slutligen vill jag bara meddela att det krävs otroligt mycket kraft och envishet att kunna klippa sönder knogen på pekfingret. Framförallt när man har en slö sax. Men det gäller att inte ge upp!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Till dej o alla dina troll,,"ha en trevlig helg"!

Lyckliga Grodan sa...

god jul på er..
och förankra den där jättetv:n..
den låter monumentalt stor..

*kram*

Humlan sa...

Min gamla tjocka TV börjar nog bli lite gammal, jag kan inte ställa in alla kanalerna och nu frågar jag mig hur länge den kommer att hänga med... men att behöva köpa en vid jul (med alla andra utgifter), låter lite väl tufft!

Att du har kraft och envishet har jag förstått, men varför använder du den till att klippa sönder knogen??? ;)