måndag, december 11, 2006

That's all for today!

Jaha, nu börjar det likna den "gamla goda tiden", dvs tiden före barnen när arbetsdagarna varade till sju-åtta varevigaste dag. Nej tack, dit ska jag inte! Men en liten temporär tillbakagång har det blivit. Det är mycket nu....*s*. Och då har jag inte ens börjat fundera på julkort, julmat, godis eller julklappar, fast det blir jag å andra sidan inte stressad av - det löser sig alltid. Och så tycker jag att det är roligt, så det blir mer som kontemplation. Utan att säga för mycket så tror jag att värsta ruschen är över nu och att det blir lite vettigare arbetstider framöver.

Lite tråkblogg blev det, men huvudet känns som ett löskokt ägg som fått sig en tur i Fritt Fall. Det blir nog bättre imorgon. Kanske t o m ska ta sovmorgon. Vad sägs om det? Förresten, jag har ju glömt att berätta att jag har en ny sängkompis. John* heter han. En gammal bekantskap som jag tagit till nåder igen, så får vi se om han spottad upp sig. Rapport följer.

Och nu blir det reklamfilm......
http://www.flickr.com/photos/confusing2006/

Är man sugen / intresserad / nyfiken / artig eller av vilket annat skäl som helst, så kan man glutta på några av de alster som finns. Beroende på tid, ork, energi och produktivitet lär det uppdateras .

Nu så gäller det, tre snabba skutt och sedan ..... Godnatt!

* Grisham såklart! Inte herrn från CSI alltså, utan den där andre. Advokaten ni vet. Som skriver böcker alltså

3 kommentarer:

Anonym sa...

Supersnygga smycken!!! *wow* Så klart då kommer få det sålt! =)

Hur har det gått med vantarna då? Örhängena ligger här och väntar ;o)

PGW sa...

Men hörrö, nu börjar det rycka lite i plånboken här, men hittade ingen prislapp?

Batbut sa...

Tack Tess! Vantarna... ja Du... de växer... så sakteliga...

PGW, det kapitlet har vi klarat av *S*