fredag, december 01, 2006

Reklamavbrott!

Som halva befolkningen sitter jag och glor på IDOL just nu. Trollfar&Mellantroll ute på landet och lilltrollet sover i soffan. Helt utmattad efter att ha tappat sin första tand. Det är stort när man är 6 år.

Erik eller Marcus? Inken tinken aning. Jag tycker de är suveräna båda två. I reklampausen insåg att jag inte bloggat något idag! Och då vet ni hur det går, Interpool och hela konkarongen så jag kastade mig på datan. Jag kan ju alltid tycka om reklam....

Har just skådat en halvnaken kvinna i H&M reklamen. Frän låt och reklamen är väl okej, även om jag inte direkt kommer rusa iväg för att införskaffa dylika tingestar. Liiiite halvporrig kändes den, men å andra sidan så gör deras underkläder det också.

Det jag reagerar för är kvinnan ifråga. Varför får jag känslan av att under ytan gömmer det sig en ödla? V varning liksom. Please, säg att ni också märkt det. Men att det bara är på låtsas, att ödlorna inte finns.

3 kommentarer:

... sa...

Men katten var ju fin...

Rexxie sa...

Själv zappar jag raskt till någon annan kanal när det kommer reklam, så jag missar allt roligt (nåja).

En nackdel med det är att man sitter som en idiot vid lunchbordet på jobbet när alla andra kommer med smarta reklam-referenser...

Batbut sa...

Yes Kimmi!
Å andra sidan Rexxie, så höjer Du standarden på samtalen *S*