lördag, december 02, 2006

Seriös fråga

Idag var jag och hämtade en del alster som jag tänkt ska bli halsband, broscher o dyl. Och då kom stora skälvan över mig. Jag började skärskåda prylarna och såg en del ojämnheter, hålen som var borrade för kedjan var "flisiga", färgerna stämde inte överens osv. Insåg snabbt & raskt att jag hade definitivt inget att göra på julmarknaden. Vem tusan skulle betala för sånt skräp?

Frågade maken, som självklart var stöddande och tyckte de var kanon. Trollungarna delade hans åsikt. Men å andra sidan - de gillar mig, de vill se mig glad så inte tusan törs jag lita på deras mycket subjektiva åsikt.

Så nu frågar jag efter er ärliga, uppriktiga åsikt - duger de alster jag visat? Jag är inte känslig för kritik, jag vill bara ha ärliga svar.


ps: och ja jag vet, jag är apjobbig! Men tänk så här - om det är jobbigt att läsa mina "osäkerhetsbloggar", tänk då hur det är att leva dem! Det är än värre....*s*

13 kommentarer:

Anonym sa...

om du menar "glsstenarna" så, ja dom duger! Vackra, tycker jag, men jag känner igen mej i dina tviveltankar! Kram U

Anonym sa...

Jag tycker de är jättevackra, skulle inte ha något emot att äga minst ett par stycken av dem! jag är egentligen inte en "smyckemänniska" men jag skulle kunna ha dem bara i en skål för att få ta på dem och njuta av deras skönhet! Var tänker du visa dem närmare?

Batbut sa...

Ulrika, tack - Du om någon borde veta så jag tror på Dig!
Ingrid, tack Du med! Jag är heller ingen smycke människa, ingen "konstnär" heller men jag gillar färg&form. Låter liksom materialet bestämma vad det blir. De kommer visas närmare i Stockholm - finns Du där? Maila mig så får Du adress

Humlan sa...

JA, dom duger! Hantverk är väl inte felfritt!?!
Och vad gäller färgerna... jag sitter och stirrar på en ny stickning (present), garnhärvorna såg ut att passa perfekt ihop i går i affären, men nu när jag stickar ihop dem så ser de inte lika bra ut längre... samma tvivel som du; Duger det???
Det är kanske så att det inte ska vara perfekt jämt?

Låt julmarknadsbesökarna avgöra!

Ilva sa...

Tänker du tvinga folk att köpa dem med en pistol mot tinningen? Nej? Då så, de köper ju bara sånt de gillar o tycker är värda pengarna så ta det cool, du kommer att sälja!

Anonym sa...

Inte har jag sett dina, men den som du gjorde till Mamsam var verkligen fiin så jag är säker på dom är fina också. De andra kommentarerna litar jag på.

Anonym sa...

ilva: asg det kanske vore nåt?

jag gillar dina grejor och håller med ilva...

deeped sa...

Folk köper så konstiga saker så du behöver inte vara orolig ;)

Batbut sa...

Humlan, Du har säkert rätt! Och Din stickning kommer bli kanon!
Ilva, tror Du jag får lämna tillbaka pistolen?
A-M, tack vännen
Stygga Lilla Loppan, lovar att inte använda pistol *s*. Och tack!
Deep/Ed - jag kommer snart göra en woododocka och sticka små nålar i.....*s*. Gissa på vem? Är Du inte snäll kommer Du snart få en stickad halsduk design Batbut. I ROSA!

Bambi sa...

Ja, det jag har sett är sånt jag skulle vilja ha och jag är kräsen! Tips, lägg ut mer bilder på bloggen för oss, som inte kan komma till Sthl- gärna med priser..webbshop funkar det med, vet du :-)))

Anonym sa...

Jag skrattar.. Gör en Voodoo docka till mig!!!! Jag behöver en!

Mildamakter sa...

Av det jag har sett här på bloggen, så hade jag tveklöst handlat av dig. Det är väl så dags att komma NU och säga att de ska visas i Stockholm. Jag var ju där uppe nu i helgen, kunde du inte ha kläckt ur dig det tidigare? ;o)

Batbut sa...

Bambi, webb shop är på G!
A-M, jag kanske ska sälja såna också?
Milda Makter, tackar tackar - det kommer att bli en webb shop så småningom. Med möjlighet att specialbeställa... I'll keep you informed