måndag, januari 22, 2007

Asch då...

Vem fasiken har stängt av elementet? Jag fryser! Det är vitt och eländigt ute. Visserligen vackert, men hallå - jag är inte gjord för minusgrader. Kan ni förstå det? Har ni någonsin sett en fladdermus fladdra glatt omkring i minusgrader? Tänte väl det.

Så nu strejkar jag. Till solen och värmen kommer tillbaka. Pilutta er. Bara så ni vet är jag förkyld också. Visst är det världsasynd om mig då?

Kom igen - alla på en gång "det är jättesynd om Battis"

Tack! Nu känns det bättre.

8 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

EGENTLIGEN håller jag med dig. Men har ändå nyss bekänt på min blogg att jag tycker det är lite OK med vinter nu, trots allt. Fast den får inte bli för långvarig, det är självklart!

PGW sa...

Det är jättesynd om Battis.

Det är jättesynd om blekgrön också.

Nu går vi i ide. OK?

Tankevågor sa...

Ja, ja, ja, det ÄR sååå vackert med snön! Jag tycker också det och att det blir ljusare och allt det där. Men jag längtar ändå....till varma nätter på takterrassen, att få simma i havet, varma kvällar ute på något hak i stan, varma mornar med frukost ute på ön, fräknrr, bara ben och solbrun hud.....jag kan hålla på hur länge som helst. Jag går i ide jag med!

Humlan sa...

Humlor är inte heller gjorda för minusgrader, vingarna har frusit fast och vissa snökorn är vassa som nålar, vem vet vad dom skär sönder... :(

Dessutom passar inte vintern i storstan, det finns inte plats för snövallar, snöröjare, sandningsmaskiner och andra tillbehör till den vita nederbörden.

Bambi sa...

Ja, det är jättesynd om dig! Och om mig, en bambi på hal is- det är mindre bra ;-)))

The Female Dinousaur sa...

Snö önskar jag bara för att barnen ska kunna åka pulka och pulsa i snödrivorna och få snö innanför kragen och bli röda om kinderna. Själv önskar jag att jag vore inkapslad i en varm bubbla varje gång jag går utanför dörren. Krya på dig - fladdermöss ska inte ha rinnande näsor!

The Female Dinousaur sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Batbut sa...

Tack, jag blir uppiggad av sympati. Mitt ego är nog ganska stort ibland...*S*