onsdag, juni 28, 2006

Världen är snurrig!

Eller så kan det kanske, fast bara kanske, vara jag som är lite lost in space ibland. Var tvungen att jobba idag så det blev till att lämna Trollskogen. Som den väderkäring jag är så var natten bedrövlig (oj oj oj vad synd det är om mig!). Huvudvärk av astronomiska mått och allmänt dålig sömn. Då kan inte dagen efter bli annat än lite strange.....

1. Bilfärd till den stora stygga staden. En sträcka jag kört typ 1000 gånger förut. Jag kör vilse!!! Hallå, ibland undrar jag om jag är totalt felskruvad. Men jag kom fram så småningom.

2. Lunch ute hos kunderna. Har jobbat där i 4 år och vet vad alla heter. Men helt plötsligt får ex.vis Thorvald hette Osborn. Och Osborn döper jag raskt om till Sillbert osv. Tack för mackan men nu ska jag gå!

3. Har lite shopping att göra ute på Ingvars chicka lilla place. Kan för övrigt tala om att det var inte bara jag som hade det som mål denna kväll.... Vad sägs om kilometerlånga köer i kassan? Fasiken, folk ska vara hemma och glo på fotboll! Lyckas iaf ta mig helskinnad genom kassan, för att köra därifrån. Passerar första rondellen utan problem. Men i den andra så börjar jag fundera på vart jag ska åka! Och så fick det bli 3 varv i rondellen innan jag kom ut. Fasiken, jag blev åksjuk på kuppen!

4. Måste tanka den lilla söta bilen som dricker soppa som om det var gratis (och det är det verkligen inte!). För er trogna läsare vet ni att jag har en viss noja mot bensinmackar efter ett litet missöde i unga år... (det går att bläddra bakåt för den som är nyfiken, för provar jag att länka så lyckas jag förmodligen knäcka CIAs brandvägg eller något annat spännande).

Hur som, med käckt mod griper jag tag i pumpen och börjar. Hör en gäll barnröst som skriker "mamma". Kollar i baksätet, men där fanns inga barn. Hallå, vart busan är ungarna? Har jag packat ned dem i bagageluckan? Men nej, de är ju på landet med trollfar. Rösten jag hör är Den Stora Bensinkedjans senaste bidrag till reklamutvecklingen! En chick liten bandupptagning som sätts igång när jag börjar tanka. Tack för den, snacka om hjärtsnörp. Funderar skarpt på skadestånd!

Nu ska här sovars i kubik och kvadrat! Solo! JB...I'm all yours!

ps: för eventuellt nytillkomna vilsna själar kan jag meddela att JB är min sängkompis, även kallad John Blund.

10 kommentarer:

PGW sa...

Hmm du har en massa reklam för graviditetstest på din blogg just nu, är det något du vill berätta för oss? ;-)

Cornelia sa...

Ditt undermedvetna försöker tala om för dej att du inte ska jobba, det är därför du kör vilse, glömmer namn mm. Åk tillbaks till trollskogen!

Tankevågor sa...

Ibland måste man ta några varv i rondeller för att få ordning på tänket. Du behöver nog vara ledig. Gör som Cornelia säger! Om det är svårt kanske du har en karta så att du hittar tillbaka till skogen.

Mette sa...

Vilken dag!

Men vad märkligt med en bensinpump/slang som talar.... och varför säger den Mamma? Oidipuskomplex kanske? Den pumpen borde gå i terapi...

Visionary soul sa...

*storskrattar*... Jag tror att den enda fördelen med sådana trötthetssyndrom som du tydligen drabbats av, är att det är otroligt underhållande för andra (och för en själv, om man orkar hålla distansen)... *fnissar lite till, igenkännande*

Vi på Kantarellen sa...

Tur att jag aldrig tankar nu för tiden.

The Female Dinousaur sa...

Din kropp verkar verkligen skrika efter semester och vila... :-) Ta't lugnt och far tillbaka till trollskogen så snart det är möjligt. Utan några extra varv i rondellerna.

Anonym sa...

Va? Jag känner igen det. Du....Ta semester om du vet vad det heter *s*

Batbut sa...

Semester? Det är ju det jag har *asg*. Egenföretagare kombinerar tyvärr semester och jobb... Men nu ska jag försöka hålla mig här i Trollskogen till slutet av juli. Utan stadsbesök! Dock måste jag jobba lite.... Drog in en ny (stor) kund förra veckan... som tyvärr är mkt jobb. Men jag överlever nog. Ska lugna mig dock, är lite speedad just nu

... sa...

Förtydligande av JB...du är ju bara så bäst! *asg*

Fast jag blev själv förvrrad i början och undrade vem sjutton den där JB var.