fredag, mars 02, 2007

The last walz...

Kommer snart att dansas här i den riktig Trollskogen, ibland Sälens vita vidder. Visserligen är inte sportlovet slut förrän på söndag, stugan har vi lika länge men vi planerar hemfärd på lördag. Dels för att det är skönt att få en dag hemma i lugn och ro, dels för att det förhoppningsvis är lite mindre traffik än Vasaloppsdeltagarna som ska hem på söndag eftermiddag.

Idag var det avslutning i Skidskolan. Och det var känslosamt. De små trollen blev totalt begeistrade i sina respektive lärare. Av kvinnligt kön så trollfar kan låta hagelbössan vila ett tag till. Var t o m så att den totalt osentimentala trollmor fick en tår i ögat, när jag såg mina små guldklimpar lite nervöst och spänt trava fram till sina fröknar med avskedpresent bestående av en chokladkaka samt egenhändigt skrivet vykort med ömhetsbetygelser. Tror att även skidläraren hade en tår i ögat.

Hur som, snart är vi back on track. Storstaden väntar, med skola & jobb. Och planering.... vi har fått bygglov på sommarhuset!!!! Och jag är glad som geting i sockerlag. Hela fyrtio kvadrat till att få planera, måla och inreda. Okej, vän av ordningen kommer säkert tycka att jag inte borde ge mig på ett byggnadsprojekt at present. Men what the heck, det är ju så otroligt roligt! Nu ska det bara fram lite dollares och ritningar, sedan är vi igång. Risken/chansen finns att detta ämne kommer drytas fler ggr på bloggen. I'll keep you posted.
Nu ska jag kasta mig ut i dansens virvlar.

7 kommentarer:

mossfolk sa...

Alldeles säkert blev hon jätteglad. Vilken bekräftelse på att hon lyckats...

Och vad underbart med utbyggnad (nästan lika stor som min förhoppningsvis blivande lägenhet är...)
Det projektet får du gärna skriva massor om!

The Female Dinousaur sa...

Grattis till bygglovet! Då har du ju att göra hela sommaren! :-) Säg till om du behöver lite extrahål här och där, eller kanske något som behöver sågas sönder lite oplanerat *räcker upp handen*!

Mette sa...

Åh vad kul! Att få bygga till och planera.


Jag har lagt märke till att ditt ämne "Svammel" blir mer och mer fullt... hehehe...

Anonym sa...

Grattis till byglov, ser fram emot att läsa om projektet! Hoppas att ni kommer ner till stan igen utan större vedermödor (och med bättre service än på uppvägen)

deeped sa...

Vafan - Trollfar gillade säkert lärarinnorna också ;)

Och det är väl bra att du har något annat att tänka på?

Anonym sa...

jag är en jävel på hammare och spik ;)

Batbut sa...

Mossfolk, tog ett tag innan jag klurade ut vem Du var..*s* Skidläraren var nog lika lycklig hon.
Biggis & Anna, ni kanske ska inta gästhuset i sommar? Och spika under min ledning?
Mette, that's me! Fru Svammel
Snurra, nu är vi säkert hemma
Deep/Ed - man ska inte döma andra utifrån sig själv *s*. Trollfar har vunnit högsta vinsten.... *asg* Å andra sidan var skidlärarna inte så dumma de heller...