måndag, april 09, 2007

Gulp.. vad har jag gjort!

Sitter här och försöker förbereda ett möte i veckan. Och jag får p a n i k! Hur tänkte jag? Eller rättare sagt, varför tänkte jag inte alls?

Har bokat en lunchdejt med en modeguru som finns i bekantskapskretsen. Och jag ska visa mina alster för honom. Kändes jättebra när jag bokade mötet.

Nu känns det dock inte alls bra. Varenda smycke jag plockar fram ser.... konstigt ut. Vartenda fat jag tittar på ser....konstigt ut.

Han kommer garva läppen av sig! Får väl hoppas att lunchen är god.

13 kommentarer:

mossfolk sa...

Det kommer alldeles säkert att gå bra. Det vi har sett bild på har varit jättefint!

Bloggblad sa...

Lugn! Det är så det funkar även i skrivarbranschen - ena dagen är man jättenöjd och stolt - nästa vill man deleta hela skiten... och så håller det på, fram och tillbaka.
Så var du bara lugn och nöjd med dina skapelser.

Vi på Kantarellen sa...

Klart att det kommer att gå bra. Jag hejjar på dig!

Cornelia sa...

det kommer att gå bra!

... sa...

Det kommer att gå skitbra ska du se!
Dina fat är ju kanon juh! Ta med dig halsdukarna oxå!

Humlan sa...

Jag har sett och försökt att välja, solla och inte köpa för många... jag är SÄKER på att det är fler än jag som blir alldels ha-galna när dom ser dina saker! Faten är underbara och smyckena... är fina, roliga, vackra och härligt personliga!
Bara så du vet!!!

Tankevågor sa...

Det är bara att instämma med folket här ovan i deras kommentarer! Jag VET att det du gör är vackert, fint, roligt, underbart och ger upphonv till så många frågor. Hur många gånger har jag inte fått frågan, var har du köpte det där halsbandet Lisbeth?

Stay cool baby!

Anonym sa...

Du är bara nervös, men det behöver du inte vara! Dina saker är väldigt vackra och gör sig alldeles utmärkt i var man och kvinnas hem! *kram*

PGW sa...

Jag har flera Battis-smycken och har dem ofta. Får ofta komplimanger för dem och som du vet är jag på en formgivartät arbetsplats just nu. Heja heja.

Mette sa...

Det kommer att gå hur bra som helst!

Anonym sa...

Klart som ögat det kommer... gå åt pipsvängen - allt är ju skitfult.. !!!

Särskilt nåt blått fat jag såg på en bild för lite sen... Och ett rött fat... Och nåt fult smycke jag oxå såg fast på en annan bild men i samma veva som jag såg faten.

Och nåt mer fat. Tror jag det var. Förresten.. ringade inte jag in de där skitfula för att verkligen visa vilka som var fulast *tänka* - jopps.. det gjorde jag så den bilden måste du ju sett...

Skrutt oxå.. då vet du ju redan vad jag tycker... *sura*

Min kladdkaka jag bakar nu däremot är verkligen fin... Jättefin faktiskt..... *hosta*

Batbut sa...

Tack alla snälla, stöttande och positiva människor. Jag ska suga i mig och peppa upp mig. Men såklart har jag dubbelbokat mig så lunchen får ändras... pucko mig!
Die P... hur kommer det sig att det ringer en Nanne Grönvall sång i huvudet.... "avundsjuk...lalala ... avundsjuk"?

Anonym sa...

Hoppsan.. då ställde jag in fel kanal för den här var vad jag sjöng: "Du e en tuff brud.. i lyxförpackning. Ja en.. tuff brud.. i snyggt fordral. Du är familjens klippa, målar fat o en riktigt.. go kamrat!!!"


*puss*