lördag, april 07, 2007

Typiskt!

Lilltrollet har två favoritord, typiskt och shit. Hon kan iofs avsevärt fler ord, men det är just dessa två som frekvent lämnar hennes små förskoleklassläppar. Kan väl ana ett visst inflytande från hennes pojkvänner i 2:a klass eller så har jag fördomar.

Hur som, båda dessa ord passar väl in på min nuvarande sinnesstämning.

Typiskt att jag ska bli sjuk just nu när jag är ledig.
Shit vad tråkigt det är att ligga nedbäddad i soffan!

Förmodligen var jag alldeles för tunnklädd på torsdagens flygtur. I min ålder ska man behålla mameluckerna på till dess att högsommarvärmen gjort sitt intåg, och helst ett tag till (fast då mer av estetiska skäl). Dunkande huvud, röda små ögon och värkande kropp. Tror det kallas förkylning. Och det är inte min bästa gren. Jag blir kinkig som en äggsjuk tupp i en hönsgård. Massor med mums och jag orkar inte. Ungefär så känns det. Eller för att översätta - här har jag en hel lång ledig helg att sticka, fusa, måla, fixa, dona, putsa fönster osv på och det enda jag orkar göra är - just det - sova! Hur tråkig är inte jag?

Men jag vet, det är kroppens sätt att säga dra ned på tempot. Jo tack, jag vet alla de däringa kloka sakerna. Men det behöver inte betyda att jag gillar dem!!!

Nu ska jag krypa till kojs igen. C U

5 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Jag genomled detsamma i förra veckan.... så nu är kamelhårsböxera på igen. :-D

Krya på dig!

mossfolk sa...

Sedan kommer "typ" och "liksom":)
Krya på dig!!!

Tankevågor sa...

Stackars dig! Det finns inget tristare än när man ger järnet, jobbar och sliter och så blir man sjuk när ledigheten kommer.

Men det är bara att kapitulera! Se till att bli ompysslad, det kan du behöva! Krya på dig.

Ha en så glad påskhelg som du kan där i soffan!

... sa...

Det är bara att lägga sig ner, pilla rent i örona och lyssna på kroppen hädanefter!
Hälsningar från Frk Näsvis

Batbut sa...

Ja, ja, ja...jag ligger. Och ligger. Och ligger. Hur trist är inte det? När man kan måla hus, sticka tröjor, jobba, snickra, putsa fönster och annat roligt.... Istället ligger jag här och läser. Ibland sover jag. Lite blogg. Och snark igen...