tisdag, juli 19, 2005

En stilla sommarregn

Sitter på verandan och lyssnar på det milda regn som faller. Dripp, dropp i en sövande melodi. Dåsar bort lite i min gungstol, hör barnens lekande röster.

Känner doften av nyklippt gräs, syrenen som fyller luften av sötma. En båt som far förbi på fjärden, och fåglar som lockar varandra.

Låter tankarna vandra i egen takt, känner friden som sakta sprider sig. Njuter av frihet och välbehag. Tänker på mitt liv, det som varit och det som nu är.

Jag har det bra, jag är priviligerad, framförallt är jag lycklig!

7 kommentarer:

Ilva sa...

ja ibland kan man verkligen kanna i hela kroppen liksom hur bra man har det! O hur fint det ar att ha familj o de dar odragliga barnen trots att de slukar en med hull o har...

Lyckliga Grodan sa...

Visst är det väl häftigt med de stunder när det blir så uppenbart att man har det bra, så bra som man vill och törs ha det. Jag önskar jag kunde konservera den känslan, och ta fram den när den behövs.
njut av känslan

Vi på Kantarellen sa...

Jam det ÄR härligt när det regnar och man bara sitter ner och finns!

Bloggblad sa...

Nu har jag suttit så och njutit - fast av skuggan under äppelträdet och solen runtomkring under de två fina veckorna - men nu pockar verkligheten på, dvs allt skräp ropar: släng mig - släng mig...

Batbut sa...

fast nu när det är andra dagen av regn kliar det lite i fingrarna på mig...*s*

Vi på Kantarellen sa...

Var är du?

Batbut sa...

Här är jag *s*, just hemkommen efter ett 12 timmars pass på jobbet - puh! Det som håller mig uppe är att jag räknar hur mkt jag kan fakturera... Så krass är jag!