onsdag, juli 06, 2005

Skogssvammel

Sitter på verandan och ser kvällsolen sakta sjunka ned bakom björktopparna. Kärleken ombesörjer disken och de små trollen sitter bänkade framför Bullibumpa.

Vindens susande blandas med fågelkvitter, och ett tyst brummande från datorn. Sitter med datorn i knäet och kan inte 100% njuta av friden, utan måste ut och blogga lite såklart *s*.
Tänk vilken lycka att äga ett sommarhus, ha en bärbar och ett PC kort! Det bästa av världar!

Badkruka som jag är har jag lyckats undvika att doppa min sköna lekamen även idag med. Föredrar en varm dusch före sängåendet. Satt här och filosoferade lite, tänkte jag skulle komma på någon underbar undergörande sanning att delge er här på bloggen. Men icke sa nicke, det bidde kattpiss av det. Fast en liten rolig anektdot kan jag alltid delge er;

var ute och konsultade på ett dataföretag. Skulle ut och kolla en pryl på nätet, fick länken per telefon av chefen. Jag skrev och det blev fel, skrev igen och fortfarande fel. Till slut kom chefen ut för att se vad som gick åt pipsvängen - och simpelt var det. När någon säger "punkt", skriv då . och inte p u n k t som jag gjorde!

Tror jag ska blogga lite på min novell igen, se om jag kan fabricera ihop ett kapitel till

3 kommentarer:

Vi på Kantarellen sa...

Såg på en annan blogg att du även satt med ett glas vin. Jag gillar också vin...ikväll är det kylskåpskall rosé som gäller. Tror att jag kommer att vara lite smått alkoholiserad framåt slutet av sommaren.
Men oh så gott det är att ta ett glas på kvällen när det börjar svalna av lite. (Stackar stackars lever.9 :-)

Bloggblad sa...

Fin glimt av din sommarnjutning - men jag har vågat mig i vattnet! Havet var kallt i går, men insjön (en tjärn) var precis lagom idag.

Det gäller att skynda sig att njuta nu - snart är det sl.. NEJ - vad säger jag? Det har ju just börjat... Ta't lugnt!

The Female Dinousaur sa...

Åh, det låter urmysigt att sitta så där, ute i skogen... :-) Här är det grå betong och hetta som gäller. Åtminstone två dagar till... Sen får man se vad som händer... Fortsätt njuta!