torsdag, juli 28, 2005

Livet är fullt av utmaningar

Har nu fasat och fullt beslutat mig för att skita högaktningsfullt i räknare och gästböcker! Har valsat runt den senaste timmen och försökt förstå vad jag gör, men nu läggs detta projekt ned. Trots stort stöd från min italienska coach Ilva. Möjligen om hon mutar mig med lite hembakt Chiabatta så ger jag det ett försök till, kanske. Kan förresten rapportera att jag åt en underbar cacciatore istället för middag. Så långt från kostcirkeln jag kunde komma, men det var det värt.

Jag får sväva i lycklig ovisshet om hur många som passerar förbi, och istället suga i mig de kommentarer jag får. Fast det där med gästboken suger lite. Men jag kommer nog över detta trauma också.

4 kommentarer:

Ilva sa...

Sag inte att du inte klarade av att registra dig pa den jag gav i gar?? Om du mailar mig info sa gor jag det at dig! For ditt kodord kommer ju till din mailadress sen! Jag behover bara din mailadress tror jag for url o namn pa bloggen kan jag ju kolla sjalv!

Batbut sa...

hihi... jag är totalt puckad ibland *S*. Ögonen gick i kors, och jag har registrerat mig - men sedan då? Jag har kodord och allt... mailadressen är:
bullibumpa@hotmail.com
Du är en riktig ängel!

Vi på Kantarellen sa...

Var inte ledsen....jag fixade det inte själv heller. *kramarlite*

Ilva sa...

Har du fatt password an? Vad ar ditt Codename? sm8(nanting)Batbut?