onsdag, augusti 30, 2006

Jag förstår inte!

Jag fattar bara inte hur en del tänker (ganska många faktiskt) eller tittar sig folk inte i spegeln innan de går ut? Var på shoppingrunda med Lilltrollet, som btw är en naturtalang för "shop til you drop" konceptet. Kan väl säga att mor hennes tog slut först, ungefär i samma veva som det började eka tomt i plånboken. Men what the heck, jag får väl jobba lite till.... *s* Fast det var å andra sidan första gången som hon fick köpa det mesta nytt, hon har mestadels fått ärva storesyrran. Hur som, tillbaks till ämnet - folks känsla för stil, eller rättare sagt brist på stil.

Varför måste människor gå omkring i cityshorts MED leggings under? Varför måste unga killar ha baggy jeans som hänger på halva rumpan och man ser deras kalsipper? Varför måste medelålders herrar ha långt hår? Eller än värre flätat hår? Varför måste medelålders damer (som jag) ha minikjolar där halva skinkan hänger utanför?

Är det fel på mitt estetiska sinne eller är jag bara gammal?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ooooh, been there, seen that!

Men, tonårsgrabbarna köper såna byxor tror jag - med inbyggda kalsipper som _ska_ sticka fram...har jag hört. Plus att de kör egna -sipper under...

Anonym sa...

Du är inte gammal (i såna fall är jag också det och jag är åtminstone 20 år yngre än du...) Det är folks begär efter att få vara evigt unga som gör att de inte har nån stil. (Speciellt de medelålders desperata typerna som gör allt för att vara/verka yngre än de är.) Sen att det råkar vara modernt med 80-talet igen, det var bara en STOR miss i planeringen...

Lois Lane sa...

Japp, brallorna SKA hänga på halva rumpan och avslöja märkeskalsongen. En annan obegriplig trend är att samma pojkar som visar kalsongerna på stan har kalsongerna på sig UNDER BADBRALLORNA när de badar. FAst det kanske är smart ... sparar en och annan tvätt.

Batbut sa...

Ulmus my dear, jag är glad att jag bara har små prinsessor. Än så länge visar de inte underkläderna iaf *s*
Fasiken Tess, hur går det ihop? Om jag är 30 och Du 20 år yngre? 10! Jag som trodde Du var vuxen..*s*
Helenita, visst är det helt psycho? Funderar på att ta mina mamelucker under bikinibyxorna nästa sommar. Kan det bli en ny trend månne?

Anonym sa...

Tror det är modebranchens desperata försöka att komma på "nåt nytt". Idag verkar det inte vara så noga om det är snyggt eller inte...

deeped sa...

Jag lutar nog åt "gammal" ;)
Fast det gör ju inget. Det är ok att bli gammal. Det är mest synd om ungdomen vars föräldrar går i samma kläder som dem. De har liksom inget enkelt sätt att göra revolt. Och mina barn kommer att få lov att bli gröna vågen-anhängare, gilla sjuttiotalskläder och lyssna på dansband för att göra mig upprörd :)

deeped sa...

unique. Modebranschen har rätt lite med hur saker och ting ser ut att göra. Deras inspiration kommer från streetfashion.

Anonym sa...

Helt överens med dina varför måsten,,, det är irriterande,,,ler

Cornelia sa...

det är nog modernt.., och vi är gamla... eller medelålders i alla fall...