torsdag, augusti 03, 2006

Jump!

I Trollskogen är vi lättfotade. Iaf när vi intar studsmattan. Den införskaffades i början av sommaren för att köpa lite lugn och ro, när småtrollen hade spring i benen. Och så hyste vi ett visst hopp om att de skulle kunna studsa sig trötta till kvällen. Men ack vad vi bedrog oss. Så här i slutet av sommaren kan vi kallt konstatera att studsmattan fyllt sin funktion. Den har bl a underhållt oss med följande:

1. Småtrollen hade lilla Schlagerfestivalen och lekte sjövilda Carola, ylandes Evighet och studsade så maniskt att originalets stagedive blev som en fis i Universum!

2. Studsmattan har även fungerat bra i rollspel, senast idag upplevde den en förlossning när mellantrollet förlöstes med inte mindre än 9 Barbiedockor. Lycklig var hon, då hon alltid önskat sig en stor familj.

3. Äventyrsrikt har det varit, då den häromdagen intog skepnaden av ett rymdskepp. Vi åkte runt och upptäckte nya planeter både kors och tvärs. Jules Vernes, jorden runt på 80 dagar! Forget it man, vi körde rymden runt på 1 timme! Slå det Du om Du kan!

4. Trollmor har till trollfars glädje studsat upp och ned. Delar av kroppen virvlade betänkligt och slutade inte röra på sig förrän timmar senare. Värst var dock att jag lyckades med konststycket att få nackspärr! Undrar om inte huvudet satt lite löst från början?

5. Underhållningsvärdet var stort när min 2 meter långe och 80 år gamla farbror intåg den sviktande mattan. Han såg ut som en megastor professor Kalkyl, med vildsint blick och hysteriskt viftandes armar i jakt på att hitta balansen. Kan väl säga att det gjorde han inte, hittade balansen alltså. Var lite orolig på eventuella höftskador vid kraschlandningen, men det gick bra. Tror jag. Får nog ringa och kolla imorgon.

I övrigt uppmanar jag alla och envar att besöka Solidaritetsbloggen. Röda Korsets hjälpinsats för barnen i Krigets Mellanöstern är de vi tänker på den här gången. Don't be a stranger - pls join!

5 kommentarer:

The Female Dinousaur sa...

Sluta! Jag dööör av garv!

... sa...

Hörrududu...när man har 80-åriga farbröder igång på studsmatta bör detta förevigas med kamera begriper du väl!

Bjud genast in farbrorn, plåta och skicka in till Expressen alt. Aftonbladet. Det bara MÅSTE ju gå hem som månadens bild. Åtminstone gick det hem som veckans garv här, det slog t.o.m Seth i O.C idag när han rökte på!

På tal om att röka på...undrar hur farbrorn hade sett ut på studsmattan om han rökt på...

Ska nog gå å lägga mig nu...innan ngn tror att JAG rökt på.

Good Night!

Anonym sa...

Du är bara för tokig ! ;)

Monica med yffen sa...

Med all denna underhållning kan du väl i alla fall inte ångra inköpet av studsmattan? :)

Batbut sa...

Biggis, det är bra för magmusklerna.
Fru Forsberg är välkommen hit att studsa!
Kimmi, det finns på video....*s*
Snurran, jag tar det som en komplimang *s*
Monica, nopi. Inte en sekund!